Evenementen Terschelling

Op Terschelling wordt in elk jaargetijde wel één of meerdere evenementen georganiseerd. Zo is Terschelling niet alleen in de zomervakantie een bezoek waard, maar ook in de lente, herfst en zelfs in de winter valt er voldoende te beleven.

Loop in het vroege voorjaar de Fjoertoer in het donker en geniet van alle bakens van vuur en licht, gemaakt door eilander kunstenaars langs de route. Of kom in de winterse kou als deelnemer of als toeschouwer op Terschelling genieten van het evenement de Berenloop, één van de zwaarste marathons van Nederland.

Unieke evenementen

Elk evenement op Terschelling heeft zijn eigen sfeer en bezoekers. Liefhebbers van theater en cultuur komen aan hun trekken tijdens Oerol, een feest op Terschelling voor jong en oud. Wilt u de jaren 50 en 60 herbeleven? Dan is een bezoek aan Rock & Roll Street Terschelling absoluut de moeite waard. Oldtimers, vetkuiven en petticoats nemen de straten van het eiland over. Of kies uit het grote aanbod kwaliteitsfilms tijdens TOF en beleef de mooiste films op bijzondere locaties op het eiland. Boek online uw tickets voor een overtocht en kom de evenementen en festiviteiten op Terschelling zelf meemaken.