Eten en drinken aan boord

Selfservice restaurants

Selfservice restaurants vindt u aan boord van onze veerschepen. U kunt er terecht voor een uitstekende kop koffie met gebak, belegde broodjes, maaltijdsalades, vers fruit, warme broodjes, huisgemaakte soepen en diverse warme maaltijden. En natuurlijk ontbreken de frites, snacks en ijsjes niet! 

Cafés aan zee

Aan boord van onze veerboten ms Friesland, ms Willem Barentsz, ms Willem de Vlamingh en ms Vlieland is een café aanwezig. De ideale plek om elkaar te ontmoeten. De barkeeper serveert net zo makkelijk verse cappuccino met gebak als een zomerse cocktail met hapjes en stemt de muziekkeuze graag af op de voorkeuren van zijn gasten.

Horeca op de sneldienst

Aan boord van ms Tiger en ms Koegelwieck zijn geen horecafaciliteiten aanwezig. Natuurlijk bent u voor of na uw reis van harte welkom bij één van onze horecagelegenheden in en rond de terminal in Harlingen. Het nuttigen van alcoholische dranken, warme snacks, ijs of vis is niet toegestaan. Gebruik voor de veiligheid van u en uw medepassagiers aan boord altijd een deksel op hete dranken.

Horeca en accommodaties voor groepen

Rederij Doeksen biedt speciale groepsarrangementen of een bijzondere vergaderlocatie aan. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via groepen@rederij-doeksen.nl of bel met 088 – 9000 888.

In de veerterminal van Rederij Doeksen in Harlingen bevindt zich Grand Café Promenade. U krijgt vanzelf het vakantiegevoel te pakken op deze schitterende locatie met uitzicht op de veerhaven en een ruim buitenterras. Grand Café Promenade is bij uitstek geschikt om voorafgaand aan uw vertrek naar Vlieland of Terschelling iets te eten en te drinken, maar is ook een heerlijke plek om “zomaar” neer te strijken voor lunch, borrel of diner. U bent van harte welkom. Benieuwd naar het menu? Bekijk alvast de menukaart online (PDF).