Horeca in Harlingen en aan boord

Uw vakantie lekker ontspannen beginnen? Dat kan al bij aankomst in Harlingen. Grand Café Promenade is 365 dagen per jaar geopend op het mooiste plekje van Harlingen.

Met uitzicht over de veerhaven en de Waddenzee geniet u van ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Uiteraard houden wij ons aan alle RIVM richtlijnen.

 

Eten en drinken aan boord

Restaurants

Selfservice restaurants
De selfservice restaurants aan boord van onze veerboten zijn momenteel vanwege de coronamaatregelen gesloten.

 

A la carte

Genieten van een goede maaltijd op een eigentijdse manier? Dat kan! Scan aan boord met uw smartphone de QR-code op uw tafel (een app downloaden is niet nodig), kies een gerecht en reken af vanaf uw zitplaats. Uw bestelling wordt aan tafel bezorgd. Deze functie is op dit moment alleen beschikbaar aan boord ms Willem Barentsz, ms Midsland en ms Friesland. Eet smakelijk!

 

Bekijk menukaart (PDF-bestand)

 

Horeca op de sneldienst ms Koegelwieck en ms Tiger

Aan boord van ms Tiger en ms Koegelwieck zijn geen horecafaciliteiten aanwezig. Natuurlijk bent u voor of na uw reis van harte welkom bij één van onze horecagelegenheden in en rond de terminal in Harlingen. Aan boord van de sneldiensten mag u gerust zelf meegebrachte etenswaren eten. Het nuttigen van warme en/of alcoholische dranken, warme snacks en vis is niet toegestaan.

Cafés op Zee

Het Café op Zee aan boord van het ms Friesland is momenteel vanwege de coronamaatregelen gesloten

 

Horeca en accommodaties voor groepen

Rederij Doeksen biedt ook speciale groepsarrangementen of een bijzondere vergaderlocatie aan. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via groepen@rederij-doeksen.nl of bel met 088 – 9000 888.

Welkom in Grand Café Promenade

In de veerterminal van rederij Doeksen bevindt zich Grand Café Promenade. U krijgt vanzelf het vakantiegevoel te pakken op deze schitterende locatie met uitzicht op de veerhaven en een ruim buitenterras. Grand Café Promenade is bij uitstek geschikt om voorafgaand aan uw vertrek naar Vlieland of Terschelling iets te eten en te drinken, maar is ook een heerlijke plek om “zomaar” neer te strijken voor lunch, borrel of diner. Uiteraard houden wij ons aan alle RIVM richtlijnen. U bent van harte welkom. 

Geniet van de horeca aan boord
Geniet van de horeca aan boord
Bekijk alle afvaarten