Bent u op zoek naar flexibel vervoer van of naar Vlieland en Terschelling, dan kiest u voor waddentaxi ms Zeehond. Dit stoere schip werd in 2011 speciaal voor Rederij Doeksen gebouwd en in de vaart genomen en verzorgt sindsdien vervoer op maat (vakantie, bruiloften, vrijgezellenfeestjes, zakelijk bezoek) én een eigen dienstregeling.

De Zeehond heeft een maximale capaciteit van 12 personen en biedt voldoende ruimte voor bagage. Het schip is uitgerust met luxe stoelen en koffie- en theefaciliteiten. De overtocht per waddentaxi naar Terschelling of Vlieland bedraagt ca. 1 uur. Per Zeehond is de snelle tocht over het wad een unieke ervaring: in overleg met de schipper mag u op het achterdek staan. Een ware belevenis!

Vlieland <<>> Terschelling

Waddentaxi Zeehond brengt u in slechts 25 minuten van Vlieland naar Terschelling of omgekeerd.

Harlingen <<>> Vlieland / Terschelling

De reistijd van Harlingen naar Terschelling of Vlieland (of omgekeerd) bedraagt ca. een uur.

Dienstregeling

Kijk op www.waddentaxi.nl voor de dienstregeling en de mogelijkheden voor exclusieve afhuur.

  • Ms Zeehond is niet toegankelijk voor mindervaliden. Ook rolstoelen en scootmobielen kunnen niet mee aan boord. Prima alternatieven zijn onze reguliere autoveerboten en sneldiensten.
  • Auto’s en motoren kunnen niet mee op de Zeehond, maar worden uitsluitend vervoerd per autoveerboot.
  • Extra bagage en fietsen kunnen tegen betaling mee op ms Zeehond. Andere voertuigen zoals (electrische) bakfietsen, brommers en bagagekarretjes kunnen niet mee aan boord. Boek in dit geval een veerdienst van Rederij Doeksen.
  • U kunt uw heen- of terugreis per Zeehond uitstekend combineren met een heen- of terugreis per autoveerboot of sneldienst. Tijdens het boeken, bij stap 4, wordt de prijs van uw totale reis weergegeven.
  • Wist u dat het ook mogelijk is om de Waddentaxi exclusief af te huren. Er zijn dan andere tijden en bestemmingen mogelijk. Meer informatie vindt u op www.waddentaxi.nl.