Waddentaxi Zeehond

Bent u op zoek naar flexibel vervoer van of naar Vlieland en Terschelling, dan kiest u voor waddentaxi ms Zeehond. Dit stoere schip werd in 2011 speciaal voor Rederij Doeksen gebouwd en in de vaart genomen en verzorgt sindsdien vervoer op maat (vakantie, bruiloften, vrijgezellenfeestjes, zakelijk bezoek) én een eigen dienstregeling.

 

De Zeehond heeft een maximale capaciteit van 12 personen en biedt voldoende ruimte voor bagage. Het schip is uitgerust met luxe stoelen en koffie- en theefaciliteiten. De overtocht per waddentaxi naar Terschelling of Vlieland bedraagt ca. 1 uur. Per Zeehond is de snelle tocht over het wad een unieke ervaring: in overleg met de schipper mag u op het achterdek staan. Een ware belevenis!

 

Trajecten

Vlieland <<>> Terschelling

Waddentaxi Zeehond brengt u in slechts 25 minuten van Vlieland naar Terschelling of omgekeerd.

 

Harlingen <<>> Vlieland / Terschelling

De reistijd van Harlingen naar Terschelling of Vlieland (of omgekeerd) bedraagt ca. een uur.

 

Dienstregeling

Kijk op www.waddentaxi.nl voor de dienstregeling en de mogelijkheden voor exclusieve afhuur.

Belangrijk

  • Ms Zeehond is niet toegankelijk voor mindervaliden. Ook rolstoelen en scootmobielen kunnen niet mee aan boord. Prima alternatieven zijn onze reguliere autoveerboten en sneldiensten;
  • Auto’s en motoren kunnen niet mee op de Zeehond, maar worden uitsluitend vervoerd per autoveerboot;
  • Extra bagage en fietsen kunnen tegen betaling mee op ms Zeehond;
  • U kunt uw heen- of terugreis per Zeehond uitstekend combineren met een heen- of terugreis per autoveerboot of sneldienst. Tijdens het boeken, bij stap 4, wordt de prijs van uw totale reis weergegeven.
  • Wist u dat het ook mogelijk is om de Waddentaxi exclusief af te huren. Er zijn dan andere tijden en bestemmingen mogelijk. Meer informatie vindt u op www.waddentaxi.nl.

Opstappen

Reist u per ms Zeehond, dan reist u niet via de reguliere veerterminals van Rederij Doeksen. De Zeehond heeft eigen opstapplaatsen:

 

Opstapplaats Harlingen

 

In Harlingen is de opstapplaats de Sassteiger. Deze ligt vlakbij treinstation Harlingen Haven en op circa 3 minuten lopen van de Harlinger terminal van Rederij Doeksen.

 

Opstapplaats Vlieland

 

De opstapplaats van ms Zeehond op Vlieland ligt aan de Havenweg, vlakbij restaurant de Dining bij de passantenhaven. Hier staat desgewenst een taxi voor u klaar om u naar het dorp te brengen.

 

Opstapplaats Terschelling

 

De opstapplaats van ms Zeehond op Terschelling ligt aan de Willem Barentszkade op West, vlakbij het haventerrein waar de overige veerboten aankomen.

 

Tips bij boeken en reizen

  • Voor een reis met ms Zeehond dient u 15 minuten vooraf aanwezig te zijn op de opstapplaats;
  • Kinderen tot 10 jaar reizen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene;
  • Wijziging en annuleren is niet altijd kosteloos; 
  • Afgegeven kortingscodes zijn niet geldig op boekingen met afvaarten van ms Zeehond;
  • Rederij Doeksen faciliteert de diensten van de Waddentaxi: via onze website kunt u de afvaarten boeken. Voor meer informatie en de algemene voorwaarden verwijzen wij u naar de site van Waddentaxi.nl

 

Wijzigingen en typefouten voorbehouden

Snel op Terschelling of Vlieland met de Waddentaxi
Snel op Terschelling of Vlieland met de Waddentaxi
Boek nu