Groepsreizen naar Terschelling of Vlieland

Binnenkort met uw familie naar de Wadden? Of met vrienden een weekend naar Terschelling of Vlieland? Boek uw bootticket voor de overtocht extra voordelig en profiteer van het Doeksen groepstarief. Speciaal voor groepen vanaf 15 personen.

Bijzondere feestlocatie inclusief horeca-arrangementen

Naast de overtocht maken wij uw personeelsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest graag helemaal compleet. Denk hierbij aan horeca-arrangementen zoals koffie met gebak of een heerlijk diner aan boord.

Ook is het mogelijk diverse activiteiten op het eiland te ondernemen, zoals een GPS-tour of een huifkartocht. Of ontdek onze fietsdagarrangementen, erg leuk om met een groep te doen! Complete dagjes uit, inclusief bootretour en comfortabele huurfiets of busdagkaart. Dit is voor groepen uit te breiden met bijvoorbeeld ontvangst met koffie en gebak, een lunchpakket of een afsluitend diner.

Originele eventlocatie aan de Wadden

Op zoek naar een originele en bijzondere locatie voor uw familiefeest, bruiloft, zakelijke event, personeelstraining, vriendentrip of schoolreisje: bij Rederij Doeksen kan het allemaal. 

Huur een (deel van een) schip af voor uw eigen gezelschap. Of vergader met uitzicht op zee (hoe inspirerend!). Wij adviseren u graag en vrijblijvend.

  • Moderne ruimtes, ieder met een eigen setting en goede AV-faciliteiten;
  • Groepen van 8 tot 800 personen;
  • Horeca-arrangementen op maat;
  • Centraal gelegen: Harlingen ligt op ca. 70 autominuten vanaf Amsterdam en 70 autominuten vanaf Zwolle;
  • Uitstekend bereikbaar met het OV: treinstation Harlingen Haven ligt op ca. 5 loopminuten; diverse buslijnen stoppen vlakbij de terminal.

 

Meer informatie: Groepenmap 2021 (PDF-bestand)

 

Contact

 

Wilt u advies of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Aafke Douwes, Coördinator Groepen Rederij Doeksen, via groepen@rederij-doeksen.nl of tel. 088 – 9000 888. We informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Tip: Kijk ook eens op de website www.schoolreisnaarterschelling.nl.

Groepsreiziger“Een fantastische dag”

"We zijn met 82 personen van de Gemeente Oldebroek op personeelsreis naar Terschelling geweest. Rederij Doeksen heeft voor ons de heenreis (snelle boot) terugreis (langzame boot), de fietsen én op de terugreis het buffet geregeld. Dit is écht een aanrader. De tickets lagen klaar, goede fietsen waren er geregeld en als klap op de vuurpijl een geweldig smakelijk buffet. Alles werd steeds goed aangevuld door een vriendelijke bediening. We hebben, mede door Rederij Doeksen, een fantastische dag gehad!"
Jetty Hollander, Gemeente Oldebroek

Met een groep genieten op de eilanden
Met een groep genieten op de eilanden
Contact opnemen