Groepen en vergaderen

Of het nu gaat om personeelsuitjes, bruiloften, teambuilding, familiefeestjes, trainingen, vriendentrips, schoolreisjes of verenigingen: bij Rederij Doeksen kan het (bijna!) allemaal.

Groepsreizen

Huur een (deel van een) schip af voor uw eigen gezelschap. Of vergader met uitzicht op zee (hoe inspirerend!). Wij adviseren u graag en vrijblijvend.

  • Moderne ruimtes, ieder met een eigen setting en goede AV-faciliteiten;
  • Groepen van 15 tot 800 personen;
  • Horeca-arrangementen op maat;
  • Centraal gelegen: Harlingen ligt op ca. 70 autominuten vanaf Amsterdam en 70 autominuten vanaf Zwolle;
  • Uitstekend bereikbaar met het OV: treinstation Harlingen Haven ligt op ca. 5 loopminuten; diverse buslijnen stoppen vlakbij de terminal.

 

Bekijk hier onze Informatiemap Groepen (PDF-bestand). 

Dagarrangementen

Onze fietsdagarrangementen zijn ook erg leuk om met een groep te doen! Complete dagjes uit, inclusief bootretour en comfortabele huurfiets of busdagkaart. Dit is voor groepen uit te breiden met bijvoorbeeld ontvangst met koffie en gebak, een lunchpakket of een afsluitend diner.

Contact

Wilt u advies of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Nienke Schol, Coördinator Groepen, via groepen@rederij-doeksen.nl of tel. 088 – 9000 888. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Tip: Kijk ook eens op de website www.schoolreisnaarterschelling.nl.

Groepsreiziger“Een fantastische dag”

"We zijn met 82 personen van de Gemeente Oldebroek op personeelsreis naar Terschelling geweest. Rederij Doeksen heeft voor ons de heenreis (snelle boot) terugreis (langzame boot), de fietsen én op de terugreis het buffet geregeld! Dit is écht een aanrader. De tickets lagen klaar, goede fietsen waren er geregeld en als klap op de vuurpijl een geweldig smakelijk buffet. Alles werd steeds goed aangevuld door een vriendelijke bediening! We hebben, mede door Rederij Doeksen, een fantastische dag gehad!"
Jetty Hollander, Gemeente Oldebroek

Unieke vergaderlocaties

Vergaderen in Harlingen
In Harlingen beschikken wij over twee moderne vergaderruimtes voor groepen tot 60 personen. Bijna alles is mogelijk!

 

Meer informatie treft u in de informatiemap voor groepen (PDF-bestand).

 

U kunt natuurlijk ook direct een offerte of meer informatie opvragen bij onze coördinator voor groepen: Nienke Schol. U kunt haar bereiken via groepen@rederij-doeksen.nl of 088 9000 888.

Vergaderen op zee

Vergaderen op de veerboten
De salons van onze schepen zijn te huur als vergaderruimte, maar ook als aparte dinerzaal, feestzaal of receptieruimte. U kunt zelfs een heel schip afhuren als u dat wilt!

 

Vergaderen op de snelboten
Het is helaas niet mogelijk om te vergaderen op de sneldienst.

 

Meer informatie
Heeft u vragen, wilt u meer informatie of heeft u andere wensen? Neem contact met ons op via groepen@rederij-doeksen.nl of bel 088 - 9000 888.

Met een groep genieten op de eilanden
Met een groep genieten op de eilanden
Contact opnemen