Binnenkort met uw familie naar de Wadden? Of met vrienden een weekend naar Terschelling of Vlieland? Boek uw bootticket voor de overtocht extra voordelig en profiteer van het Doeksen groepstarief. Speciaal voor groepen vanaf 15 personen.

Naast de overtocht maken wij uw personeelsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest graag compleet. Denk hierbij aan onze horeca-arrangementen aan boord of in het Grand Café Promenade in Harlingen.

Ook is het mogelijk diverse activiteiten op het eiland te ondernemen, ontdek bijvoorbeeld onze fietsdagarrangementen, erg leuk om met een groep te doen! Complete dagjes uit, inclusief bootretour en comfortabele huurfiets of busdagkaart. Dit is voor groepen uit te breiden met bijvoorbeeld koffie en gebak, een lunch of een afsluitend diner. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid via groepen@rederij-doeksen.nl of tel. 088 – 9000 888. 

Op zoek naar een originele en bijzondere locatie voor uw familiefeest, bruiloft, zakelijke event, personeelstraining, vriendentrip of schoolreisje: bij Rederij Doeksen kan het.

Huur een (deel van een) schip af voor uw eigen gezelschap (in overleg mogelijk in de maanden november t/m maart). Of vergader met uitzicht op zee (hoe inspirerend!). Wij adviseren u graag en vrijblijvend.

  • Moderne ruimtes, ieder met een eigen setting en goede AV-faciliteiten;
  • Groepen van 8 tot 800 personen;
  • Horeca-arrangementen in overleg;
  • Centraal gelegen: Harlingen ligt op ca. 70 autominuten vanaf Amsterdam en 70 autominuten vanaf Zwolle;
  • Uitstekend bereikbaar met het OV: treinstation Harlingen Haven ligt op ca. 5 loopminuten; diverse buslijnen stoppen vlakbij de terminal.

Meer informatie: Groepenmap 2024 (PDF-bestand).

Contact

Wilt u advies of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Rederij Doeksen via groepen@rederij-doeksen.nl of tel. 088 – 9000 888. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Tip: Kijk ook eens op de website www.schoolreisnaarterschelling.nl.