De Doeksen webshop

Aan boord van een van onze veerschepen of in winkel De Parlevinker in de vertrekhal in Harlingen vind je de leukste souvenirs. Goed nieuws voor iedereen die niet binnenkort met ons meevaart, een aantal unieke producten is nu te koop via onze webshop! Hieronder vind je een selectie van het aanbod.

 

Let op: Vanaf heden is ook een heerlijke Brunch- of Borrelbox te bestellen voor de veerdiensten vanaf Harlingen.

 

Bezoek nu onze webshop.

 

Bouwdoos van ms Friesland en ms Vlieland

Bouw het ms Friesland of ms Vlieland thuis na met de bouwsteentjes uit deze bouwdoos. Deze kleine steentjes zorgen voor een miniatuur replica van deze schepen. Compleet met stickers en natuurlijk een bouwinstructie. Geschikt voor 8 jaar en ouder.

15,95

Brunch Box

Wrap pulled chicken, sandwich kaas, sandwich carpaccio, muffin, scone jam, scone met gele room, dumkes en een donut.

 

Let op: De brunchbox kan alleen in Harlingen afgehaald worden (bij de koffie corner in de terminal), mag alleen genuttigd worden op de reguliere afvaart, niet op een sneldienst en moet 2 uur van te voren besteld worden.

 

*Foto is inhoud voor 2 personen.

p.p. 12,50

Borrel Box

Nacho’s, gehakballetjes met pindasaus, groente snack (komkommer, wortel en rettich), plakjes kaas (opgerold), plakjes cervelaatworst, ciabatta met hummus, notenmix.

 

Let op: De borrelbox kan alleen in Harlingen afgehaald worden (bij de koffie corner in de terminal), mag alleen genuttigd worden op de reguliere afvaart, niet op een sneldienst en moet 2 uur van te voren besteld worden.

 

*Foto is inhoud voor 2 personen.

p.p. 12,50

Pluche Doekie

Onze mascotte Doekie is favoriet bij jong en oud en vaak te vinden aan boord van onze schepen. Haal nu je eigen superzachte knuffel Doekie in huis!

6,50

Kleurshirt met de schepen van Rederij Doeksen

Een uniek t-shirt om zelf in te kleuren. Welk schip vind jij het mooist? Je kunt kiezen uit ms Willem Barentsz, ms Willem de Vlamingh, ms Friesland of ms Vlieland. Kleur het t-shirt met de bijgeleverde stiften. Dit t-shirt zorgt voor eindeloos plezier, want na het wassen kan het shirt opnieuw ingekleurd worden! Verkrijgbaar in verschillende maten.

12,50