Aan boord van een van onze veerschepen of in winkel De Parlevinker in de vertrekhal in Harlingen vind je de leukste souvenirs. Ook is een aantal unieke producten te koop via onze webshop. Hieronder vind je een selectie van het aanbod.

Bezoek onze webshop.

19,23

Vanaf nu verkrijgbaar: Het jubileumboek "Een eeuw verbinden". Dit boek vertelt het verhaal van de passagiersdienst van 1923-2023 aan de hand van momenten in de bedrijfshistorie, de ontwikkeling van de schepen en herinneringen van (oud)medewerkers. Hard cover, gebonden, full color, rijk geïllustreerd, 68 pagina’s. Exclusief verkrijgbaar via de webshop, in de Parlevinker in Harlingen en aan boord van de veerdienst!

17,95

Bouw het ms Willem Barentsz of ms Willem de Vlamingh thuis na met de bouwsteentjes uit deze bouwdoos. Deze kleine steentjes zorgen voor een miniatuur replica van onze nieuwste schepen. Compleet met stickers en natuurlijk een bouwinstructie. Geschikt voor 8 jaar en ouder.

Spaar ze allemaal: in onze webshop is ook het bouwpakket van de Koegelwieck, Tiger en ms Friesland te koop. 

6,50

Onze mascotte Doekie is favoriet bij jong en oud en vaak te vinden aan boord van onze schepen. Haal nu je eigen superzachte knuffel Doekie in huis!

16,75

Dit duurzame strandlaken bestaat uit 60% gerecycled katoen en voor 40% uit gerecycled plastic uit de zee. Zo wordt de plasticsoep in onze zeeën en oceanen verminderd. Door de aankoop van dit strandlaken steunt u The Ocean Cleanup.

Het strandlaken is verkrijgbaar met opdruk: "Terschelling sea you soon" of "Vlieland sea you soon".