Terschelling is een echt fietseiland. Met ruim 80 kilometer aan fietspaden is Terschelling een uitstekend eiland om per fiets te verkennen. In elk dorp zijn fietsen te huur en bij aankomst op West-Terschelling vindt u aan de haven twee fietsverhuurders. Deze kunnen bij het huren van een fiets uw bagage voor u naar uw accommodatie brengen. Bekijk alle informatie over Terschelling om uw vakantie of dagje uit tot een ultieme eiland belevenis te maken. 

Zoals gezegd is Terschelling een echt fietseiland, maar ook de wandelaar komt hier prima aan zijn trekken met diverse wandelroutes over het eiland. Voor deze informatie kunt u uiteraard ook bij de VVV van Terschelling terecht. Het strand en de zee bieden vele recreatieve mogelijkheden voor de sportievelingen. Denk aan sporten als surfen, kanoën, kitesurfen, blowkarten en natuurlijk paardrijden. Ook hierover kan de VVV van Terschelling u informeren. De VVV van Terschelling vindt u bij aankomst in de haven aan de rechterkant langs het water. Hier kunt u terecht voor alle informatie over het eiland, accommodaties, fiets- en wandelroutes en leuke hebbedingetjes en souvenirs. Voor een gastvrij ontvangst op Terschelling en alle informatie.

Terschelling heeft voor iedere bezoeker een accommodatie die past bij zijn of haar wensen. Op het eiland zijn verschillende hotels in allerlei klassen te vinden. Maar ook als u een liefhebber bent van een Bed & Breakfast kunt u prima op Terschelling terecht. Gezinnen of families zijn misschien op zoek naar een huis of appartement. Op verschillende plekken op het eiland zijn vakantiewoningen te huur, vrijstaand in de duinen of op een park: de keuze is aan u. Genieten van de natuur kan optimaal in een tent of caravan. Deze kunt u gerust meenemen naar Terschelling, want u vindt er diverse campings verspreid over het eiland. Via de website van de VVV Terschelling vindt u een overzicht van de mogelijkheden.