Waar wil je heen?
Datum heenreis
Datum terugreis
Terug naar de jaren 50 tijdens Rock & Roll Street
Terug naar de jaren 50 tijdens Rock & Roll Street

Rock & Roll Street Terschelling

Rock & Rol Street Terschelling, ga begin september weer even terug naar de jaren 50. Al bijna 30 jaar wordt dit Rock & Roll Street Terschelling festival met veel enthousiasme ontvangen door de bezoekers en met veel plezier georganiseerd door de bewoners van Terschelling. Het dorp Midsland is een weekend lang het decor van oldtimers, petticoats en vetkuiven.

Terug naar de jaren 50

Overdag kunt u tijdens Rock & Roll Street Terschelling genieten van liveoptredens, dansdemonstraties, hotdogs, suikerspinnen en de kramen met Rock ’n Roll artikelen. ’s Avonds kunt u in diverse horecagelegenheden een dansje wagen op Rockabilly en Rock and Roll muziek van nationale en internationale bands.

Data 2017

Rock & Roll Street Terschelling wordt in 2017 in het weekend van 8, 9 en 10 september voor de 29e keer georganiseerd. De line-up van de artiesten en het programma zijn nog niet bekend, dus houd hun website hiervoor in de gaten. Wanneer u van plan bent te komen, dan is het raadzaam om uw boottickets van te voren te reserveren via onze  website. Zo bent u verzekerd van plek aan boord van één van onze schepen op het tijdstip dat het u past. Wilt u op Terschelling blijven overnachten, dan is het ook verstandig om uw kamer van te voren te boeken.

Geniet van de jaren 50 tijdens Rock en Roll Street
Geniet van de jaren 50 tijdens Rock en Roll Street
Bekijk alle afvaarten