Selecteer heenreis
Selecteer terugreis
Beleef Oerol met fantastische voorstellingen
Beleef Oerol met fantastische voorstellingen

Oerol op Terschelling

Oerol op Terschelling is één van de grootste en meest bijzondere locatietheatherfestivals van Europa. Het is sinds de eerste editie in 1982 uitgegroeid tot een waar fenomeen. Met zo’n 55.000 bezoekers is dit jaarlijks terugkerende festival populair bij jong en oud. Op Oerol op Terschelling geniet u van verschillende voorstellingen van zowel Nederlandse als buitenlandse toneelgroepen en muzikanten en kunt u het werk van beeldende kunstenaars en andere (podium) kunstenaars bewonderen.

Oerol, kunst en cultuur

Aan het begin van de zomer, als Oerol traditioneel geprogrammeerd wordt, is Terschelling schitterend groen. Tussen alles wat de natuur te bieden heeft worden de voorstellingen van Oerol gehouden. 10 dagen lang kunnen de bezoekers zich wentelen in de Oerol kunst en cultuur in de duinen, in het bos, op straat of zelfs in schuren. Oerol voorstellingen worden speciaal gemaakt of aangepast voor de locatie waar ze gehouden worden. Dit fenomeen is zo bijzonder, dat moet u gewoon een keer meemaken.

Met zo’n 55.000 bezoekers die allemaal graag van Oerol willen genieten, zijn de overtochten naar Terschelling snel volgeboekt.

Geniet op Terschelling van het Oerol Festival
Geniet op Terschelling van het Oerol Festival
Bekijk alle afvaarten