Doekie

Doekie is de mascotte van Rederij Doeksen. Regelmatig is Doekie aan boord van onze schepen te vinden en kun je met hem op de foto of samen met hem een mooie tekening maken. Heb je Doekie gemist? Download de kleurplaat en stuur deze alsnog naar Doekie.  

 

Aan boord van ms Friesland en ms Vlieland én bij de Parlevinker (de winkel in de terminal in Harlingen) zijn leuke spulletjes te koop met afbeeldingen van onze mascotte Doekie. Denk hierbij aan kleurboekjes, kleding, puzzels en meer! Neem maar eens een kijkje!

Doekie heeft ook Facebook! Wil jij vriendjes met hem worden?

Meet & Greet met Doekie

Wil je graag met Doekie op de foto, hem een dikke knuffel geven of wil je samen met Doekie een mooie tekening maken. Dat kan!

 

In de zomervakantie is Doekie elke vrijdag en zaterdag van 08.00 - 09.30 uur en van 12.00 - 14.30 uur in de terminal in Harlingen aanwezig. (wijzigingen voorbehouden)

 

 

Spreekbeurt

Ga je een spreekbeurt houden of werkstuk maken over Rederij Doeksen of één van onze schepen? Speciaal hiervoor hebben wij een leuk en leerzaam spreekbeurtpakket (pdf-bestand) gemaakt over onze sneldiensten.

 

Foto's
Op zoek naar mooie foto's van onze schepen, van de eilanden, evenementen en meer voor je werkstuk? Ga naar de Pinterestpagina van Rederij Doeksen >>

Doekie wenst je een fijne overtocht!
Doekie wenst je een fijne overtocht!