Fietsdagarrangement voor groepen
Fietsdagarrangement voor groepen

Een dag eropuit met vrienden, collega's, familie of buren? Bezoek strand, zee, bos, rustieke dorpjes en gezellige terrasjes in één dag. Ontdek samen Terschelling of Vlieland met het voordelige fietsdagarrangement van Rederij Doeksen. Wie neemt u mee?

Het Fietsdagarrangement is inclusief:

  • Bootretour
  • Comfortabele huurfiets of busdagkaart

Het fietsdagarrangement boeken voor 1 t/m 14 personen? Bezoek dan ons Fietsdagarrangement voor personen

vanaf 32,00

Geldig van 1 jan t/m 31 maart en van 1 nov t/m 31 dec.

Voordelig dagje naar de eilanden inclusief:

  • Bootretour
  • Comfortabele huurfiets of busdagkaart
32,00 per persoon
vanaf 32,50

Geldig van 1 april t/m 31 oktober 2024. 

Voordelig dagje naar de eilanden inclusief:

  • Bootretour
  • Comfortabele huurfiets of busdagkaart
32,50 per persoon

Aanvullende informatie voor groepen

Afvaarten
Het dagarrangement is dagelijks* geldig op alle afvaarten van Harlingen naar Terschelling en Vlieland. U heeft de keuze om 1x met de veer- en 1x met de snelboot te reizen of een retour met de snel- of veerboot te boeken. Bij een retour met de sneldienst betaalt u voor reizen in 2024 een extra sneldiensttoeslag.

*Het dagarrangement is niet geldig naar Terschelling tijdens het Oerolfestival en naar Vlieland tijdens het festival Into The Great Wide Open.

Belangrijk om te weten
Groepen moeten zowel de heen- als de terugreis gezamenlijk maken om in aanmerking te komen voor groepskorting.

Wijzigen van uw reis
Wilt u het aantal reizigers van uw groep wijzigen? Dit kan tot uiterlijk een half uur voor vertrek bij de balie. Reizigers afmelden kan, wél moet er voor minimaal 15 personen betaald worden. Reizigers bijboeken kan uitsluitend als hiervoor plaatsen beschikbaar zijn.

Wijzigings- en annuleringsvoorwaarden >>

Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen een huurfiets of busdagkaart.

Retour groepsvoucher

Bij de balie ontvangt u de groepsvouchers voor de heen- en terugreis én de groepsvoucher voor de huurfietsen of het busvervoer.

Huurfiets voor groepen

De huurfiets is een normale fiets. Reserveer na het boeken zelf de huurfietsen. Neem tijdig contact op met een fietsverhuurder op het eiland om er zeker van te zijn dat er voldoende fietsen voor uw gezelschap klaarstaan. U kunt bij iedere fietsverhuurder op het eiland terecht met uw dagarrangement. Kijk op Vlieland.site of Terschelling.site voor een overzicht van alle fietsverhuurders op het eiland.

Reserveer zelf uw busvervoer

Wilt u liever met de bus het eiland verkennen? Neem dan contact op met Arriva op Terschelling of op Vlieland. Op deze manier bent u er zeker van dat er voor uw groep voldoende plaats is in de bus.