In één dag het gevoel alsof u wel twee weken op vakantie bent geweest? Kom naar Terschelling of Vlieland! Voel het witte zand tussen uw tenen, geniet van de dennengeur in de bossen en proef de vele smaken op de gezellige terrasjes. Wie neemt u mee?

Het Fietsdagarrangement is inclusief:

  • Bootretour
  • Comfortabele huurfiets of busdagkaart
  • Attentie van de VVV
  • 10% korting op de horeca bij Rederij Doeksen

Eropuit met een groep van 15 of meer personen? Ontdek dan ons speciale fietsdagarrangement voor groepen met groepskorting. 

vanaf 31,00

Voordelig dagje naar de eilanden inclusief bootretour, comfortabele huurfiets of busdagkaart, een attentie van de VVV en 10% korting op de horeca van Rederij Doeksen.

31,00 per persoon
vanaf 33,50

Voordelig dagje naar de eilanden inclusief bootretour, comfortabele huurfiets of busdagkaart, een attentie van de VVV en 10% korting op de horeca van Rederij Doeksen.

33,50 per persoon

Bij dit arrangement ontvangt u diverse vouchers. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen een huurfiets of busdagkaart. De huurfiets is een normale fiets. Het eilandinformatiepakket kunt u ophalen bij de VVV op Terschelling of Vlieland. Op Vlieland is het VVV-kantoor alleen na aankomst van de boot geopend. Wij adviseren u daarom meteen na aankomst het pakketje op te halen. De horecavouchers zijn geldig bij de diverse horecagelegenheden van Rederij Doeksen aan boord en in Harlingen.

Aanvullende informatie

Afvaarten
Het dagarrangement is dagelijks* geldig op alle afvaarten van Harlingen naar Terschelling en Vlieland. U heeft de keuze om 1x met de veer- en 1x met de snelboot te reizen of een retour met de snelboot te boeken. 

*Het dagarrangement is niet geldig naar Terschelling tijdens het Oerolfestival en naar Vlieland tijdens het festival Into The Great Wide Open.

Belangrijk om te weten
U ontvangt uw ticket en vouchers bij de balie in Harlingen.

Fietshuur
Kiest u ervoor om met de fiets (i.p.v. met de bus) het eiland te verkennen? Met uw voucher kunt u terecht bij iedere fietsverhuurder op het eiland. Het is niet nodig om vooraf een fiets bij een fietsverhuurder te reserveren. Er zijn voldoende fietsen op voorraad. U ontvangt een standaard huurfiets met versnellingen. Tegen betaling kunt u bij de fietsverhuurder een elektrische fiets, kinderzitje, o.i.d. huren.

Wijzigingen en typefouten voorbehouden.