Opstappen en parkeren

Reist u per ms Zeehond, dan reist u niet via de reguliere veerterminals van Rederij Doeksen. De Zeehond heeft eigen opstapplaatsen:

Opstapplaats Harlingen

In Harlingen is de opstapplaats de Sassteiger, bij de Sasbrug, onder de witte toren van het Havengebouw. Deze ligt vlakbij treinstation Harlingen Haven en op circa 3 minuten lopen van de Harlinger terminal van Rederij Doeksen.

Opstapplaats Vlieland

De opstapplaats van ms Zeehond op Vlieland ligt aan de Havenweg, vlakbij restaurant de Dining bij de passantenhaven. Op Vlieland kunt u een taxi reserveren om u naar het dorp of uw accomodatie te brengen. 

Opstapplaats Terschelling

De opstapplaats van ms Zeehond op Terschelling ligt aan de Willem Barentszkade op West, in de Kom, vlakbij het haventerrein waar de overige veerboten aankomen.

Andere opstap- en afmeerplekken zijn bij de afgehuurde afvaarten in overleg mogelijk.

Parkeren

In Harlingen zijn diverse parkeergelegenheden, overdekt en niet overdekt. Door middel van (ANWB-)borden wordt u de weg naar de terreinen gewezen. De meeste parkeergelegenheden hebben een pendelbus naar de veerterminal van Rederij Doeksen. De aanlegplaats van de Waddentaxi ligt op korte loopafstand van de terminal van Rederij Doeksen. Meer info over parkeren.