019
Bagage
Hoeveel bagage mag ik meenemen en welke kosten zijn daaraan verbonden?

Passagiers mogen gratis drie stukken ruimbagage meenemen en daarnaast handbagage. Alle voorwaarden en afmetingen leest u onder bagage.

Kan ik mijn bagage gelijk bij aankomst in Harlingen ergens afgeven?

U kunt uw bagage in de bagagewagens plaatsen vanaf het moment dat de passagiers aan boord kunnen gaan. Er zijn bagagekluizen in het souterrain van de terminal te Harlingen. Hierin kunt u tijdelijk uw bagage plaatsen, als u bijvoorbeeld voor uw reis nog even de stad in wilt.

Ik heb veel bagage. Hoe neem ik die mee?

U neemt uw bagage zelf mee. Voor de terminal staan bagagetrolleys waarmee u uw bagage door de ticketcontrole kunt rijden. Na de ticketcontrole staan bagagewagens klaar waarop u uw bagage kunt plaatsen. Onthoud voor uw gemak het nummer van de wagen. Vervolgens kunt u zelf aan boord gaan. De bagagewagens worden door onze medewerkers aan boord gereden. Na aankomst worden de bagagewagens van boord gereden, waarna u uw bagage van de wagens kunt nemen.

Moet ik betalen voor kinderfietsen, buggy’s en kinderwagens?

Nee, kinderwagens en buggy’s mogen gratis mee aan boord, mits zij uitsluitend worden gebruikt voor het vervoer van baby’s en kinderen. Kinderfietsen zijn gratis indien zij vallen binnen de maximale afmeting voor gratis bagagevervoer (85 x 60 x 30 cm).

Maak de overtocht naar de eilanden
Maak de overtocht naar de eilanden
Bekijk alle afvaarten