Perscontacten Rederij Doeksen

Interviews en beeldmateriaal voor de pers

Voor vragen, interviews, opnames en beeldmateriaal kan contact op worden genomen met de afdeling Marketing en Communicatie.

Hanny Wentink  (0517) 491 528 h.wentink@rederij-doeksen.nl 
Carina van der Schaaf   (0517) 491 516 c.vanderschaaf@rederij-doeksen.nl

 

Perscontacten

Perscontacten verlopen via onze directie, de heer D. Spoor. Hij is bereikbaar via het directiesecretariaat op tel. (0517) 491 530.

Persberichten

Hieronder een overzicht van de meest recente persberichten (PDF-bestand).

 

 

Beeldmateriaal LNG-catamarans

Afbeeldingen van het ms Willem Barentsz (2020) voor publicaties over Rederij Doeksen en de LNG-schepencatamarans kunt u hier vinden.

Afbeeldingen van het ms Willem de Vlamingh (2021) voor publicaties over Rederij Doeksen en de LNG-schepencatamarans kunt u hier vinden.

 

Logo en huisstijl

Het logo van Rederij Doeksen en informatie over het gebruik ervan is hier te vinden.

Boilerplate

Rederij Doeksen verzorgt de veerdienst van, naar en tussen Harlingen, Terschelling en Vlieland. Wij streven naar een veilige, klantvriendelijk en servicegerichte dienstverlening, uitgevoerd door gastvrije en vakkundig opgeleide medewerkers, met moderne, veilige en effectief uitgeruste schepen. Wij streven naar het bieden van meer service door middel van nieuwe technologieën voor, tijdens en na de overtocht.

Rederij Doeksen stimuleert duurzame samenwerkingsverbanden met (eilander) ondernemers om de producten Terschelling en Vlieland toeristisch aantrekkelijk te maken en de bezoekersaantallen te verhogen. Het managementsysteem van Rederij Doeksen voldoet aan de kwaliteitseisen volgens ISO-9001. Bovendien is de veerdienst gecertificeerd voor de ISM-code (International Management Code for the Safe Operation of Ships and for Pollution Prevention). Elk schip heeft een Safety Management Certificate. Scheepvaart Inspectie en Klassebureaus zien toe op de technische aspecten van de schepen. Rederij Doeksen is onderdeel van holdingmaatschappij Koninklijke Doeksen BV, waarvan het hoofdkantoor in Rotterdam is gevestigd.

www.rederij-doeksen.nl  | http://blog.rederij-doeksen.nl  | www.facebook.com/rederijdoeksen

Rederij Doeksen in de pers
Rederij Doeksen in de pers