Horeca in Harlingen en aan boord

Uw vakantie lekker ontspannen beginnen? Dat kan al bij aankomst in Harlingen. Grand Café Promenade is 365 dagen per jaar geopend op het mooiste plekje van Harlingen.

Met uitzicht over de veerhaven en de Waddenzee geniet u van ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Maar ook aan boord van ms Friesland, ms Vlieland en ms Midsland kunt u terecht voor een uitstekende kop koffie met gebak, belegde broodjes, maaltijdsalades, vers fruit, warme broodjes, huisgemaakte soepen en diverse warme maaltijden.

Eten en drinken aan boord

Selfservice restaurants

Selfservice restaurants vindt u aan boord van de schepen ms Friesland, ms Vlieland en ms Midsland. U kunt er terecht voor een uitstekende kop koffie met gebak, belegde broodjes, maaltijdsalades, vers fruit, warme broodjes, huisgemaakte soepen en diverse warme maaltijden. En natuurlijk ontbreken de frites, snacks en ijsjes niet! U kunt aan boord zowel contant als per pin afrekenen.

Menukaart ms Friesland

Menukaart ms Vlieland
Menukaart ms Midsland

 

À la carte restaurant

Nieuw vanaf 1 april!

In restaurant Douwes’ Eetkamer (vernoemd naar zeeheld Cornelis Douwes) kunt u genieten van een goede maaltijd op een eigentijdse manier. Reserveer uw tafeltje en kies aan boord digitaal uit verschillende unieke gerechten die aan tafel gebracht worden. U maakt en betaalt uw keuze via uw smartphone: makkelijk en snel!


Reserveren
U kunt een tafel in Douwes’ Eetkamer reserveren door te bellen met de purser via tel. 06-51186382. De Eetkamer is alleen op de afvaart van 17.30 uur en 19.55 uur geopend.

Cafés op Zee

Op zowel ms Friesland als ms Vlieland vindt u een bar: de ideale plek om elkaar te ontmoeten. Uw barman maakt net zo graag een verse cappuccino met appeltaart als een zomerse cocktail met borrelhapjes en stemt de muziek af op zijn gasten. Van harte welkom!

 

Horeca op de sneldienst ms Koegelwieck en ms Tiger

Aan boord van ms Tiger en ms Koegelwieck zijn geen horecafaciliteiten aanwezig. Natuurlijk bent u voor of na uw reis van harte welkom bij één van onze horecagelegenheden in en rond de terminal in Harlingen.  Aan boord van de sneldiensten mag u gerust zelf meegebrachte etenswaren eten. Het nuttigen van warme en/of alcoholische dranken, warme snacks en vis is niet toegestaan.

 

Horeca en accommodaties voor groepen

Rederij Doeksen biedt ook speciale groepsarrangementen of een bijzondere vergaderlocatie aan. U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via groepen@rederij-doeksen.nl of bel met 088 – 9000 888.

Welkom in Grand Café Promenade

In de veerterminal van rederij Doeksen bevindt zich Grand Café Promenade. U krijgt vanzelf het vakantiegevoel te pakken op deze schitterende locatie met uitzicht op de veerhaven en een ruim buitenterras. Grand Café Promenade is bij uitstek geschikt om voorafgaand aan uw vertrek naar Vlieland of Terschelling iets te eten en te drinken, maar is ook een heerlijke plek om “zomaar” neer te strijken voor lunch, borrel of diner. U bent van harte welkom.

Geniet van de horeca aan boord
Geniet van de horeca aan boord
Bekijk alle afvaarten