Caravanactie
Caravanactie

Boek de Caravanactie en ontvang een forse korting op het totaalbedrag van uw overtocht met auto + kampeermiddel (caravan, camper of vouwwagen) naar Terschelling.

De caravanactie is een samenwerkingsverband tussen diverse campings op Terschelling en Rederij Doeksen.

Goed om te weten: Na het reserveren van de camping ontvangt u een kortingscode. Met deze kortingscode kunt u de overtocht voor uw auto, kampeermiddel en personen boeken. 

Vanaf 160,00

Voordelig met de caravan of camper naar Terschelling.

160,00 i.s.m. campings

De caravanactie geldt voor onderstaande veerdienstafvaarten in de periode van 10 januari t/m 21 december 2023. Met uitzondering van feestdagen, vakanties en evenementen (zie onderstaand ook alle geldige actieperiodes).

Naar Terschelling     Tijd Tijd       Naar Harlingen     Tijd Tijd
Maandag - 19.50   Maandag 07.25 -
Dinsdag 15.05   19.50   Dinsdag 07.25   12.30  
Woensdag 15.05 19.50*   Woensdag 07.25 17.30*
Donderdag - 19.50*   Donderdag 07.25 -
Vrijdag - -   Vrijdag - -
Zaterdag - 19.50   Zaterdag 07.25 -
Zondag 10.05* 19.50   Zondag 07.25* 17.30

*Deze afvaarten zijn alleen beschikbaar t/m 31 oktober 2023.

Meer informatie

Boeken: online en telefonisch 
Wanneer u een plaats op één van onderstaande campings reserveert, ontvangt u een code. Met deze kortingscode kunt u vervolgens online of telefonisch (088 - 9000 888, lokaal tarief) een boeking maken. 

De combinatie auto + caravan tot 12 meter kunt u online boeken. Is uw combinatie langer, kunt u telefonisch een boeking maken.

Deelnemende campings

Meer informatie over de deelnemers vindt u op www.caravanactieterschelling.nl

Wijzigen en/of annuleren 

  • Heeft u al een boeking gemaakt voor deze periode? Annuleren van een bestaande boeking in deze periode om vervolgens tegen actietarief te boeken is mogelijk; er worden wel annuleringskosten in rekening gebracht. 
  • Heeft u een boeking met het actietarief gemaakt en wilt u wijzigen? Indien uw wijziging binnen de actieafvaarten vallen, kunt u kosteloos wijzigen. Verandert u uw boeking in een afvaart die buiten de actie valt, dan wordt het normale tarief berekend. 
  • Het actietarief geldt voor een volledige heen- en terugreis. Wanneer u bijvoorbeeld de heenreis al heeft afgelegd met het standaard tarief, is het niet mogelijk om voor de terugreis de Caravanactie te boeken.

Voorwaarden 

  • Alleen wanneer u in het bezit bent van een geldige kortingscode kunt u gebruik maken van deze actie. 
  • Het is niet noodzakelijk dat zowel de heen- en terugreis binnen de actieperiode valt. Reist u bijvoorbeeld heen op 8 juni (net voor Oerol) en terug tijdens Oerol, dan berekent het systeem voor de heenreis de actieprijs en voor de terugreis het normale tarief. 
  • De actieprijzen gelden alleen voor bepaalde afvaarten en zijn exclusief toeristenbelasting
  • Het actietarief is voor een auto, kampeermiddel en altijd twee volwassenen. Mocht u bijvoorbeeld met 1 volwassene en 1 kind reizen, dan wordt het kind gezien als 2e volwassene. Reist u met 2 volwassenen en 1 kind, berekenen wij voor het kind het normale tarief. Plaats voor de derde en daaropvolgende reizigers een nieuwe boeking (zonder korting). De klortingscode is niet geldig voor meer dan 2 personen.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingstarieven of -acties.

Wijzigingen en typefouten voorbehouden.