Selecteer heenreis
Selecteer terugreis
Kom genieten op Terschelling en Vlieland
Kom genieten op Terschelling en Vlieland
Boeken voor 2020

Vanaf vrijdag 1 november (9.00 uur) kunt u overtochten boeken voor 2020.

Het échte vakantiegevoel in één dag?

In één dag het gevoel alsof je wel twee weken op vakantie bent geweest? Kom naar Terschelling of Vlieland. Voel het witte zand tussen je tenen, geniet van de dennengeur in de bossen, proef de vele smaken op de gezellige terrasjes en slenter door de pittoreske dorpjes. Al helemaal in vakantiestemming? Boek dan snel een van onze dagarrangementen!

vanaf 31,00

Ga mee met Eilandmeisje op een fatbike

Een fat-bike heeft extra dikke, brede banden en is ideaal om op het strand mee te fietsen. Marloes vertelt onderweg de eilandverhalen die ze heeft gejut.

 

Het arrangement is inclusief fatbiketoer (ca. drie uur), boottickets en koffie met wat lekkers. 

Wij zijn op zoek naar een QHSE-coördinator

We zoeken een professional die zich helemaal thuis voelt in de Quality – Health – Safety en Environment materie. Iemand die het veiligheids- en kwaliteitsniveau van onze dienstverlening professioneel vorm geeft en de uitvoering bewaakt en borgt.

Wij zijn op zoek naar een QHSE-coördinator (m/v)
 

Heeft u interesse? Bekijk dan de volledige vacature.

Doeksen App

Even checken hoe laat de boot ook alweer gaat of snel een boeking maken, gaat vanaf nu nóg gemakkelijker. Want onze Doeksen App is online! Beschikbaar voor zowel iOS als Android.

 

Download ‘m nu gratis in de App Store of via Google Play.

Grand Café Promenade

In de veerterminal van Harlingen, met prachtig uitzicht over de veerhaven en de Waddenzee, bevindt zich Grand Café Promenade.

 

Geniet van een heerlijke cappuccino met carrot cake of een smakelijke high tea. De gerechten variëren van uitsmijters tot een puntzak dikke friet en van nachos bij de borrel tot een (h)eerlijke waddenburger als hoofdgerecht. U bent van harte welkom!

We zitten weer in de opbouwfase!

Zo druk als het momenteel is op onze veerboten naar Vlieland en Terschelling, zo gonste het de laatste weken ook van bedrijvigheid op het projectkantoor en de nieuwe schepen: het is een komen en gaan van onderleveranciers!

 

We hebben destijds bericht over de waterschade, waardoor op beide schepen o.a. de vloeren zijn beschadigd. De schade en gevolgschade is de afgelopen weken minutieus in kaart gebracht. Een tijdrovende klus, maar essentieel. Hierna werd exact duidelijk welke stappen er de komende tijd genomen moesten worden. In de nieuwe blogpost leest u hierover meer. (Foto: Hendrik Ruiter)

Geniet van Vlieland en Terschelling
Geniet van Vlieland en Terschelling