Selecteer heenreis
Selecteer terugreis
De veerdienst naar Terschelling en Vlieland
De veerdienst naar Terschelling en Vlieland
Coronavirus

Op zaterdag 23 januari heeft de overheid een avondklok ingesteld, waardoor mensen tussen 21.00 en 04.30 uur niet buiten mogen zijn. Dit heeft geen consequenties voor de dienstregeling van Rederij Doeksen: alle afvaarten worden conform dienstregeling uitgevoerd.

 

Wel geldt voor Terschelling, dat passagiers die gebruik maken van de laatste autoveerboot naar het eiland toe in het bezit móeten zijn van een “Eigen verklaring avondklok” en als men voor werk onderweg is, ook een “Werkgeversverklaring avondklok”. Passagiers kunnen tijdens de reis aan boord of na aankomst op het eiland gecontroleerd worden door politie / boa’s.

Willem de Vlamingh maakt eerste passagiersdienstreis

Op dinsdag 26 januari 2021 maakte het ms Willem de Vlamingh de eerste officiële passagiersdienstreis. Het schip vertrok om 10.05 uur vanuit de haven van Harlingen op weg naar Terschelling. Vanwege de lockdown en alle bijbehorende coronamaatregelen waren de feestelijkheden zeer beperkt. Het schip was vrolijk versierd en passagiers werden verwelkomd door mascotte Doekie. Aan boord werd men getrakteerd op gratis koffie of thee.

Met de introductie van Willem de Vlamingh in de veerdienst, is het nieuwbouwproject voltooid. De komende jaren kunnen we genieten van deze lichte, ruim opgezette schepen en hun milieusparende eigenschappen!

 

Welkom aan boord!

Verkoop van festivalbandjes Oerol 2021 tijdelijk stop gezet

De plannen voor het Oerolfestival - in deze bijzondere tijd – en wat je allemaal kunt doen met het festivalbandje krijgen steeds meer vorm. Om teleurstelling achteraf te voorkomen maakt Oerol eerst haar plannen rond voordat de verkoop wordt hervat. Heb je al een festivalbandje gekocht? Geen zorgen! Oerol houdt je persoonlijk op de hoogte. Meer info via Oerol.nl en de socials van Oerol.

Boek nu en wijzig uw boeking kosteloos

Wist u dat u een boeking bij Rederij Doeksen kosteloos kunt wijzigen? Wijzig uw boeking voordat de afvaart heeft plaatsgevonden, dan is dat altijd kosteloos voor afvaarten met hetzelfde tarief. Is het tarief hoger, zoals bij wijziging van veerdienst naar sneldienst, dan betaalt u alleen het verschil in tarief.

Welkom in onze webshop

Leuke cadeautjes, souvernirs en lekkere versnaperingen vind je in onze webshop! Knuffelzachte Doekies, mooie strandlakens van gerecycled katoen en veel meer... Neem snel een kijkje.

Rederij Doeksen biedt: groen varen

Rederij Doeksen vindt duurzaam ondernemen erg belangrijk. Bij de ontwikkeling en bouw van nieuwe schepen streven we naar milieuvriendelijke voortstuwingsmogelijkheden en materialen, ook gebruiken we led-verlichting en FSC-papier.

 

Draagt u het milieu ook een warm hart toe? Boek dan online bij uw bootticket een vrijwillige CO2-toeslag van 50 cent per enkele reis. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de reductie van CO2-uitstoot. 

Geniet van Vlieland en Terschelling
Geniet van Vlieland en Terschelling