Vanuit goed werkgeverschap biedt Rederij Doeksen haar medewerkers arbeidsvoorwaarden die aansluiten op maatschappelijke ontwikkelingen.

Rederij Doeksen kent een verscheidenheid aan bedrijfsonderdelen, werkzaamheden, opleidingsniveaus en specialismen. Passagiersvervoer, vrachtvervoer, onderhoud en horeca zijn onze kernactiviteiten. Als Doeksen-medewerkers zijn we trots op ons bedrijf en ons werk.

Elke medewerker is belangrijk, zowel op de brug als in het restaurant, op de wal of achter de balie, op kantoor of in de machinekamer. Doeksen-medewerkers vertrouwen op elkaars enthousiasme, flexibiliteit en slagkracht, want met elkaar maken wij het verschil. Samen zorgen we voor een goedlopend bedrijf, waarin de aandacht voor de gast en het plezierig verloop van zijn reis centraal staan.

Vanuit goed werkgeverschap volgt Rederij Doeksen de maatschappelijke ontwikkelingen op de voet en biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden die daarop aansluiten. De arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Naast een prima pensioenregeling krijgen medewerkers een vast maandsalaris en 8% vakantietoeslag. Rederij Doeksen schept voorwaarden voor een goede balans tussen werk en privé. Deeltijd werken is vaak mogelijk. Daarnaast heeft Rederij Doeksen aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Rederij Doeksen kent onder meer:

  • Een collectieve korting voor de zorgverzekering
  • Een vrij vervoerregeling
  • Opleidingsmogelijkheden