Werken bij Rederij Doeksen

Vanuit goed werkgeverschap biedt Rederij Doeksen haar medewerkers arbeidsvoorwaarden die aansluiten op maatschappelijke ontwikkelingen.

Onze mensen

Rederij Doeksen kent een verscheidenheid aan bedrijfsonderdelen, werkzaamheden, opleidingsniveaus en specialismen. Passagiersvervoer, vrachtvervoer, onderhoud en horeca zijn onze kernactiviteiten. Als Doeksen-medewerkers zijn we trots op ons bedrijf en ons werk. Elke medewerker is belangrijk, zowel op de brug als in het restaurant, op de wal of achter de balie, op kantoor of in de machinekamer. Doeksen-medewerkers vertrouwen op elkaars enthousiasme, flexibiliteit en slagkracht, want met elkaar maken wij het verschil. Samen zorgen we voor een goedlopend bedrijf, waarin de aandacht voor de gast en het plezierig verloop van zijn reis centraal staan.

Goed werkgeverschap

Vanuit goed werkgeverschap volgt Rederij Doeksen de maatschappelijke ontwikkelingen op de voet en biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden die daarop aansluiten. De arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Naast een prima pensioenregeling krijgen medewerkers een vast maandsalaris en 8% vakantietoeslag. Het aantal vakantiedagen en andere vrije dagen is afhankelijk van de leeftijd en functie van de medewerker.

Rederij Doeksen schept voorwaarden voor een goede balans tussen werk en privé. Deeltijd werken is vaak mogelijk. Daarnaast heeft Rederij Doeksen aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers. Rederij Doeksen kent onder meer:

  • Een collectieve korting voor de zorgverzekering
  • Een anw-hiaatregeling
  • Een vrij vervoerregeling

Bekijk onze vacatures

Hoofdwerktuigkundige m/v

Standplaats Terschelling / Fulltime / Intentie vast dienstverband

Wij zoeken een ervaren (H)WTK met uitstekende papieren. Ben je communicatief en sociaal vaardig en in het bezit van een gastvrije instelling? Wij bieden een afwisselende baan in een stimulerende werkomgeving. Download hier de vacature. 

 

Werken bij Rederij Doeksen
Werken bij Rederij Doeksen
Bekijk alle afvaarten