Een weekendje weg naar Vlieland betekent even helemaal tot rust komen. Geniet van de natuur, maak een mooie wandeling of een fietstocht over het eiland of laat u verwennen in het wellness centrum. U gaat gegarandeerd helemaal uitgerust terug naar huis.

Het boeken van een weekendje weg naar Vlieland kan heel eenvoudig. Er zijn bijvoorbeeld verschillende arrangementen waarbij u tegen een scherp tarief één of meerdere nachten in een hotel verblijft en een overtocht boekt. In veel gevallen bevat het arrangement ook nog een paar leuke extra’s zoals een welkomstdrankje of korting op activiteiten. Uiteraard zijn hotels en overtocht ook los te boeken, zodat u uw eigen weekendje weg samenstelt.

Wilt u de natuur op Vlieland op een andere manier beleven? Kies dan eens voor een uitdagende activiteit zoals branding kayakken of kitesurfen. Zo maakt u kennis met het water dat Vlieland omringd en zorgt de lichamelijk inspanning voor een heerlijk gevoel aan het eind van de dag. Liever op het vaste land blijven maar houdt u wel van actie? Dan is een gps tocht een ideale manier om op onontdekte plekjes van Vlieland te komen.

Stel uw ideale weekendje weg op Vlieland samen en kom genieten van alles wat Vlieland te bieden heeft.