Een weekendje weg naar Terschelling biedt u de mogelijkheid om er eens even helemaal tussen uit te zijn. Genieten van alles wat het mooie eiland te bieden heeft, wandelen door de bossen, uitwaaien op het strand en genieten van heerlijk eten in één van de vele restaurants die het eiland rijk is.

Wanneer u een weekendje weg naar Terschelling wilt boeken, heeft u verschillende mogelijkheden. Rederij Doeksen heeft onder andere arrangementen met hotels op het eiland. Een overtocht en de overnachtingen met eventuele extra’s kunt u dan tegen een scherp tarief boeken. Uiteraard kun u er ook voor kiezen om zelf een hotel en overtocht te boeken en zo uw weekendje weg naar Terschelling te regelen.

Tijdens uw weekendje weg op Terschelling hoeft u het niet bij wandelen en fietsen te laten. Het eiland heeft namelijk ook voor de meer avontuurlijke mensen genoeg te bieden. Ga bijvoorbeeld op jeepsafari over het strand van Terschelling, bekijk het bos vanuit de hoogste boomtoppen of bedwing de golven tijdens het coastraften. Dit is slechts een greep uit de vele activiteiten die er op het eiland te doen zijn. Dus of u nu de rust zoekt of liever middenin het spektakel zit, uw weekendje weg op Terschelling beleeft u zoals u dat wilt.