Geniet van de eilanden met de Waddenretour
Geniet van de eilanden met de Waddenretour

Genieten op Terschelling en Vlieland doet u natuurlijk met een Waddenretour van Rederij Doeksen en Arriva. De eilanden waren nog nooit zo dichtbij. Ga uitwaaien op het strand, ervaar de bossen en de duinen, kom fietsen over het eiland of heerlijk lunchen en dineren in één van de vele restaurantjes.

Door een waddenretour te boeken bij Rederij Doeksen kiest u voor een voordelig 'trein-bootkaartje'. Reis vanaf Leeuwarden, Groningen of Sneek met de trein naar Harlingen Haven en stap aan boord van de veerboot naar Terschelling of Vlieland. 

Het Waddenretour is dagelijks geldig, ook vóór 09:00 uur 's ochtends en in het weekend.

vanaf 39,50

Voordelig trein-bootarrangement inclusief treinretour van Leeuwarden naar Harlingen én een bootretour naar Terschelling of Vlieland.

39,50 per persoon
vanaf 57,00

Voordelig trein-bootarrangement inclusief treinretour van Groningen naar Harlingen én een bootretour naar Terschelling of Vlieland.

57,00 per persoon
vanaf 47,00

Voordelig trein-bootarrangement inclusief treinretour van Sneek naar Harlingen én een bootretour naar Terschelling of Vlieland.

47,00 per persoon
 

Leeuwarden -

Harlingen

Groningen -

Harlingen

Sneek -

Harlingen

Volwassene 39,50  57,00 47,00
65+ 37,50  54,50 44,50
4 t/m 11 jaar Terschelling 19,25  28,00 22,50
4 t/m 11 jaar Vlieland 21,00 29,50 24,25

  

Tarief (retour veerdienst) in euro's is per persoon en inclusief toeristenbelasting maar exclusief eventuele sneldiensttoeslag van € 7,65.

Boek nu uw Waddenretour

Belangrijk om te weten

  • Het Waddenretour is alleen boekbaar voor retourreizen.
  • Bij de bevestiging van het Waddenretour ontvangt u naast de boottickets, (in een tweede PDF-bestand) een tweetal treintickets. Hiervan kunt u één gebruiken voor de heenreis en één voor de terugreis.
  • In de trein kan er gevraagd worden naar een geldig identificatiebewijs.
  • Fiets niet inbegrepen. Bijboeken van een fiets is mogelijk, vergeet in dat geval niet ook een fietsticket bij Arriva te kopen.
  • De heen- en terugreis hoeven niet op dezelfde dag plaats te vinden.

Algemene voorwaarden

  • U kunt uw boeking probleemloos annuleren, voordat de treinreis en geboekte afvaart heeft plaatsgevonden. U kunt annuleren via de website, telefonisch en bij de balie. Annuleringen die wij per e-mail ontvangen, worden niet in behandeling genomen.
  • Het Waddenretour is alleen geldig op het treintraject van Leeuwarden/Groningen/Sneek naar Harlingen.
  • Het Waddenretour is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en/of kortingsregelingen.

     Bekijk wijzigings-en annuleringsvoorwaarden

Het Waddenretour is een samenwerking tussen Rederij Doeksen en Arriva. Door het aanbieden van het Waddenretour hoopt Rederij Doeksen meer passagiers te stimuleren gebruik te maken van het OV. Hierdoor wordt de uitstoot van o.a. CO2 beperkt en dit past bij de groene doelstellingen van ons bedrijf.

Passagiers die hun bootreis klimaatneutraal willen maken, doen dit door een vrijwillige toeslag van € 0,50 bij te boeken. Met dit bedrag steunt u sinds 2021 lokale CO2- verlagende projecten op Terschelling en Vlieland. Rederij Doeksen compenseert jaarlijks 5.000 dienstreizen van haar medewerkers. Zo zorgen we samen voor een schoner waddenmilieu. Doet u ook mee?