Geniet van de eilanden met de Waddenretour
Geniet van de eilanden met de Waddenretour

Voordelig trein-bootretour

Genieten op Terschelling en Vlieland doet u natuurlijk met een Waddenretour van Rederij Doeksen en Arriva. De eilanden waren nog nooit zo dichtbij. Ga uitwaaien op het strand, ervaar de bossen en de duinen, kom fietsen over het eiland of heerlijk lunchen en dineren in één van de vele restaurantjes.

 

Door een waddenretour te boeken bij Rederij Doeksen kiest u voor een voordelig 'trein-bootkaartje'. Reis vanaf Leeuwarden, Groningen of Sneek met de trein naar Harlingen Haven en stap aan boord van de veerboot naar Terschelling of Vlieland. 

Direct boeken
€36,-
per persoon
€43,-
per persoon
€52,-
per persoon
Waddenretour Leeuwarden
€36,-
Waddenretour Leeuwarden

Voordelig trein-bootarrangement inclusief treinretour van Leeuwarden naar Harlingen én een bootretour naar Terschelling of Vlieland.

Waddenretour Sneek
€43,-
Waddenretour Sneek

Voordelig trein-bootarrangement inclusief treinretour van Sneek naar Harlingen én een bootretour naar Terschelling of Vlieland.

Waddenretour Groningen
€52,-
Waddenretour Groningen

Voordelig trein-bootarrangement inclusief treinretour van Groningen naar Harlingen én een bootretour naar Terschelling of Vlieland.

Tarieven Waddenretour 2018

 

 

Leeuwarden -

Harlingen

Groningen -

Harlingen

Sneek -

Harlingen

Volwassene € 36,00 p.p. € 52,00 p.p. € 43,00 p.p.
65+ € 34,00 p.p. € 50,00 p.p. € 41,00 p.p.
4 t/m 11 jaar Terschelling € 17,50 p.p. € 25,50 p.p € 20,50 p.p.
4 t/m 11 jaar Vlieland € 19,00 p.p. € 27,00 p.p. € 22,00 p.p.

  

Tarief (retour veerdienst) is inclusief toeristenbelasting maar exclusief eventuele sneldiensttoeslag van € 6,80.

Boek nu uw Waddenretour

Belangrijk om te weten

  • De Waddenretour is alleen boekbaar voor retourreizen.
  • Bij de bevestiging van de Waddenretour ontvangt u naast de boottickets, een tweetal treintickets. Hiervan kunt u één gebruiken voor de heenreis en één voor de terugreis.
  • In de trein kan er gevraagd worden naar een geldig identificatiebewijs.
  • Fiets niet inbegrepen. Bijboeken van een fiets is mogelijk, vergeet in dat geval niet ook een fietsticket bij Arriva te kopen.
  • De heen- en terugreis hoeven niet op dezelfde dag plaats te vinden.

Algemene voorwaarden

  • U kunt uw boeking probleemloos annuleren, voordat de treinreis en geboekte afvaart heeft plaatsgevonden. U kunt annuleren via de website, telefonisch en bij de balie. Annuleringen die wij per e-mail ontvangen, worden niet in behandeling genomen.
  • De Waddenretour is alleen geldig op het treintraject van Leeuwarden/Groningen/Sneek naar Harlingen.
  • De Waddenretour is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en/of kortingsregelingen.

     Bekijk wijzigings-en annuleringsvoorwaarden

Klimaatneutraal reizen

De Waddenretour is een samenwerking tussen Rederij Doeksen en Arriva. Door het aanbieden van de Waddenretour hoopt Rederij Doeksen meer passagiers te stimuleren gebruik te maken van het OV. Hierdoor wordt de uitstoot van o.a. CO2 beperkt en dit past bij de groene doelstellingen van het bedrijf.

Passagiers die hun bootreis klimaatneutraal willen maken, doen dit door een vrijwillige toeslag van € 0,50 bij te boeken. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de projecten van het FairClimateFund. Sinds de start van de samenwerking met het FCF in 2012 hebben meer dan 455.000 passagiers hun bootreis bij Rederij Doeksen klimaatneutraal gemaakt. Doeksen doet zelf mee door het jaarlijks compenseren van 5.000 overtochten van haar medewerkers. 

Waddenretour Leeuwarden
Waddenretour Sneek
Waddenretour Groningen
€36,-
€43,-
€52,-