Waar wil je heen?
Datum heenreis
Datum terugreis
Doe ook mee aan de Vuurtorenloop
Doe ook mee aan de Vuurtorenloop

Vuurtorenloop Vlieland

Ontdek Vlieland op een sportieve manier en doe mee met de Vuurtorenloop. Deze activiteit is geschikt voor zowel wandelaars als hardlopers. Er zijn namelijk 2 wandeltochten van elk ongeveer 9 kilometer, als 2 hardloopwedstrijden van ruim 9 en 18,5 kilometer. Daarnaast kunnen de kinderen meedoen aan een jeugdloop.

Klim naar de Vuurtoren

De verschillende tochten van de Vuurtorenloop voeren onder andere over het strand, de duinen en uiteraard langs de vuurtoren. De wandelaars hebben daarnaast de mogelijkheid om de vuurtoren te beklimmen en te genieten van het uitzicht. Aangezien zowel de wandelaar als de hardlopers niet alleen over verharde wegen lopen, kan deze tocht af en toe best pittig zijn. Maar de finish bij Flidunen voelt als een warm bad en ook onderweg zijn er voldoende toeschouwers en supporters. 

Vuurtorenloop Vlieland 2016

De Vuurtorenloop 2016 vind plaats op 23 en 24 april 2016. De wandeling “All along the Lighthouse” vindt komende editie voor de eerste keer plaats op zaterdagavond 23 april. Beleef deze wandeling in de avonduren en geniet van alles wat onderweg te zien, te beleven en te proeven is. Op zondag 24 april vind de jeugdloop en de hardloop wedstrijd plaats. Ook vind er op zondag een wandeltocht plaats. Ga naar de website Vuurtorenloop om u in te schrijven.

Kom genieten van de Vuurtorenloop op Vlieland
Kom genieten van de Vuurtorenloop op Vlieland
Bekijk alle afvaarten