Selecteer heenreis
Selecteer terugreis
Doe mee aan de Stortemelk Halve Marathon
Doe mee aan de Stortemelk Halve Marathon

Stortemelk Halve Marathon

De Stortemelk Halve Marathon op Vlieland is een prachtige marathon. Genieten van de rust en ruimte op Vlieland kan optimaal tijdens deze Stortemelk Halve Marathon. Oorspronkelijk in het leven geroepen voor de campinggasten van camping Stortemelk, maar inmiddels uitgegroeid tot een atletiek evenement met 1000 inschrijvingen.

Data 2021

In 2021 vindt het grootste jaarlijkse sportevenement op Vlieland plaats op zondag 8 augustus. Alle benodigde informatie over tijden, omkleden, bootreis etc. leest u op de website van de organisatie.

Een uitdagend parcours

Het afwisselende landschap van Vlieland leent zich uitstekend voor de Stortemelk Halve Marathon. De lopers komen naast het bekende asfalt ook schelpenpaadjes, bos, duinen en strand tegen. Een uitdagend parcours dat de lopers bijna het hele eiland laat zien. De vele vrijwilligers en toeschouwers zorgen voor een gezellige sfeer zowel tijdens de Stortemelk Halve Maraton als tijdens de prijsuitreiking.

 

Er maar 1000 startbewijzen voor deze marathon, dus het is aan te raden om vroegtijdig in te schrijven. Als u helemaal relaxt aan de loop wilt beginnen, dan raden wij aan om ook uw boottickets van te voren online bij Rederij Doeksen te bestellen. Zo komt u ontspannen aan de start!

Loop deze prachtige marathon op Vlieland
Loop deze prachtige marathon op Vlieland
Boek uw afvaart