Waar wil je heen?
Datum heenreis
Datum terugreis
Doe mee aan de Stortemelk Halve Marathon
Doe mee aan de Stortemelk Halve Marathon

Stortemelk Halve Marathon op Vlieland

De Stortemelk Halve Marathon op Vlieland is een prachtige marathon. Genieten van de rust en ruimte op Vlieland kan optimlaa tijdens deze Stortemelk Halve Marathon. Oorspronkelijk in het leven geroepen voor de campinggasten van camping Stortemelk, maar inmiddels uitgegroeid tot een atletiek evenement met 1000 inschrijvingen.

Stortemelk Halve Marathon, een uitdagende parcours

Het afwisselende landschap van Vlieland leent zich uitstekend voor de Stortemelk Halve Marathon. De lopers komen naast het bekende asfalt ook schelpenpaadjes, bos, duinen en strand tegen. Een uitdagend parcours dat de lopers bijna  het hele eiland laat zien. De vele vrijwilligers en toeschouwers zorgen voor een gezellige sfeer zowel tijdens de Stortemelk Halve Maraton als tijdens de prijsuitreiking.

 

Zoals gezegd zijn er maar 1000 startbewijzen voor de Stortemelk Halve Marathon, dus het is aan te raden om vroegtijdig in te schrijven. Als u helemaal relaxt aan de loop wilt beginnen, dan raden wij aan om ook uw boottickets van te voren online bij Rederij Doeksen te bestellen. Zo komt u ontspannen aan de start!

Stortemelk Halve Marathon 2016

Het grootste jaarlijkse sportevenement op Vlieland, de Stortemelk Halve Marathon viert dit jaar op 20 augustus het vierde lustrum! Alle benodigde informatie over tijden, omkleden, bootreis etc. vind je op de site van de Halve Marathon Vlieland.

Loop deze prachtige marathon op Vlieland
Loop deze prachtige marathon op Vlieland
Bekjik alle afvaarten