Een vakantie op de Waddeneilanden is als een reis naar de Middellandse Zee, maar dan om de hoek! Op de Nederlandse Waddeneilanden is het vaak net wat beter weer dan in de rest van Nederland, minder regen en meer zon is ideaal tijdens een vakantie. En een vakantie op de Waddeneilanden begint al in Harlingen als u aan boord stapt van één van onze schepen.

Rederij Doeksen vaart meerdere keren per dag naar Vlieland en Terschelling met zowel de veerdienst als de sneldienst. Vier dus je vakantie op de Waddeneilanden Vlieland en Terschelling en geniet van alles wat ze te bieden hebben. Uitwaaien op het strand, wandelen door de bossen, picknicken in een duinpan, zwemmen in zee en fietsen door de natuur. Dit is maar een kleine greep van de mogelijkheden op deze eilanden.

Op beide eilanden heeft u een ruime keuze in verschillende onderkomens. Echte kampeerders nemen hun tent of caravan mee en staan op de camping of bij de boer. Is een vakantiehuis meer wat u zoekt? Er zijn huizen te huur van 2 tot meer dan 20 personen! Lekker rustig aan het strand of op een vakantiepark. Genieten van een beetje luxe tijdens uw vakantie op de Waddeneilanden? Boek dan een kamer in één van de hotels en begin de dag met een heerlijk ontbijt dat klaar staat. Een vakantie op de Waddeneilanden Vlieland of Terschelling begint dus bij de overtocht met Rederij Doeksen. Boek nu uw tickets en kom de eilanden ervaren.