Een onbezorgde vakantie op Terschelling, het gevoel even helemaal weg te zijn, genieten van elkaar en van de natuur en toch lekker dichtbij. Het op één na grootste eiland van de Nederlandse wadden biedt zijn bezoekers een enorme variëteit aan vakantiemogelijkheden.

Genieten van de ongerepte natuur kan nog ruimschoots op Terschelling. Verken in uw vakantie op de fiets het hele eiland en kom op afgelegen plekken bijzondere dieren tegen. De bossen, duinen en het strand van Terschelling lenen zich voor een lange wandeling. Met de seizoenen verandert het eiland waardoor een bezoek aan Terschelling in uw vakantie niet alleen in de zomer, maar ook in het najaar of de winter de moeite waard is.

Voor jong en oud is er in de vakantie op Terschelling van alles te beleven. Houd je van actie en avontuur? Ga blokarten of brandingkanoën. Bijzondere sporten en activiteiten die de adrenaline door je aderen doen stromen zijn op meerdere plaatsen op Terschelling te vinden. Maar ook rustiger activiteiten zijn volop aanwezig zoals paardrijtochten, workshops en proeverijen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij een kaasboerderij of bezoek één van de vele galerieën tijdens uw vakantie op Terschelling Of bezoek activiteiten alsOerol, de Fjoertoer loop, de Amusetour Terschelling, de Berenloop of beleef de Western Terschelling of Rock & Roll Street Terschelling. Of voor de filmliefhebber de Terschellinger filmdagen.

Uw vakantie begint al op de boot naar Terschelling. Aan boord kunt u genieten van de uitgestrekte Waddenzee. Spot zeehondjes en adem de zilte zeelucht in. Kies voor de veerdienst en in ongeveer 2 uur brengt de veerboot u naar uw vakantiebestemming. Aan boord bent u van alle gemakken voorzien: een restaurant waar u terecht kunt voor warme en koude gerechten, binnen en buiten zitplaatsen. Rijd uw auto in Harlingen aan boord en uw vakantie op Terschelling begint direct. Kiest u voor onze sneldienst, dan zet u in 45 minuten voet aan vaste wal. U reist comfortabel en snel over de Waddenzee naar Terschelling. Parkeer uw auto in Harlingen en neem uw bagage mee aan boord, geniet van de ontspannen overtocht.

Iedereen stelt andere eisen aan zijn of haar vakantie, de één overnacht  liever in een luxe hotel terwijl de ander echt tot rust komt in een tent. Op Terschelling vindt iedere vakantieganger de accommodatie die bij hem of haar past. Hotels, appartementen, huisjes, stacaravans en campings: dit en meer is allemaal op Terschelling te vinden voor de vakantie van uw dromen.