Last minute naar de Waddeneilanden voor een weekendje weg? Dat kan! In veel gevallen is er nog wel een leuk hotel te vinden met een speciale aanbieding en ook de overtocht hoeft geen probleem te zijn. Kijk eenvoudig op de website of er op de door u gewenste datum nog plek is aan boord van één van onze schepen en boek je tickets.

Last minute naar de Waddeneilanden kan soms ook in combinatie met een leuk arrangement. In samenwerking met verschillende aanbieders op Vlieland of Terschelling biedt Rederij Doeksen diverse arrangementen inclusief overtocht en overnachting en soms nog veel meer. Kijk op de arrangementen pagina en boek een last minute Waddeneilanden.

Op de bonnefooi naar Vlieland of Terschelling is natuurlijk ook een optie voor de meer avontuurlijk ingestelde vakantieganger. In de drukke zomermaanden is dan echter wel de kans aanwezig dat alle hotels, appartementen, vakantiehuizen en campings vol zitten. Van tevoren informeren kan dus zeker geen kwaad bij een Last minute Waddeneilanden in de zomer.