Hier staan wij voor

Onze kernwaarden verwoorden hoe wij willen omgaan met onze passagiers, elkaar en onze omgeving.

Thuis op de eilanden

De wortels van ons bedrijf liggen op Terschelling en een groot deel van onze medewerkers is op Terschelling en Vlieland woonachtig. Wij voelen ons onlosmakelijk verbonden met de historie en toekomst van deze eilanden. We stimuleren duurzame samenwerkingsverbanden met eilander ondernemers. Wij verwelkomen onze gast met een gevoel van thuiskomen en hebben aandacht voor ons werkgebied: het waddengebied, Werelderfgoed.

 

Betrouwbaar & Krachtig

Bij het uitvoeren van ons werk maken we gebruik van efficiënte en betrouwbare schepen en apparatuur en goed opgeleide medewerkers. Vloot, kantoororganisatie, horeca en ondersteunende diensten zijn effectief ingericht. Met de kennis en ervaring van meer dan honderd jaar, brengen we onze passagiers veilig naar hun bestemming.

 

Innovatief en Duurzaam

Wij participeren actief en bewust in innovatieve projecten en streven naar een modern en duurzaam bedrijf. Dit uit zich in innovatieve ontwikkelingen op het gebied van vloot, recycling en productkeuze gericht op een door de jaren heen intensief gebruik.

 

Puur & Authentiek

Wij bouwen aan een identiteit en imago die oprecht en geloofwaardig zijn. Wij zijn betrokken en staan voor ons vak. We zorgen voor een omgeving waarin gast en collega zich prettig en welkom voelt. Wij streven naar open communicatie en verwelkomen suggesties en ideeën.

De kernwaarden van Rederij Doeksen
De kernwaarden van Rederij Doeksen