Algemene Voorwaarden

Voorwaarden

De Algemene voorwaarden van Rederij Doeksen (PDF-bestand).

De Algemene Veerboot- en Beurtvaartcondities
De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) (PDF-bestand).

In geval van strijdigheid tussen deze algemene voorwaarden en de Algemene Veerboot- en Beurtvaartcondities, prevaleren de algemene voorwaarden van Rederij Doeksen. Tijdens acties kunnen speciale actievoorwaarden gelden. Dit wordt per actie vermeld.

 

Huisregels

Om de reis voor alle passagiers plezierig en veilig te laten verlopen, gelden er enkele huisregels (PDF-bestand).

 

Fotografie en film

Het maken van foto- en filmopnames aan boord, in de terminals en op de terreinen van Rederij Doeksen is toegestaan, mits voor eigen gebruik. Hierbij mag geen hinder ontstaan voor andere gasten of medewerkers van Rederij Doeksen.

 

Professionele fotografie en video voor commercieel gebruik is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van de afdeling marketing en communicatie. U kunt hiervoor contact opnemen met Carina van der Schaaf, via c.vanderschaaf@rederij-doeksen.nl.

 

Servicekosten

Voor boekingen die u zelf kunt maken via de (mobiele) website berekenen wij € 2,00 servicekosten, als ze bij de balie of telefonisch voor u worden gemaakt.

 

Uitzonderingen:

  • Doeksen-pashouders (eilanders, leden van het Vaste Reizigersprogramma) en 65+ers hoeven geen servicekosten te betalen.
  • Voor het wijzigen van een bestaande boeking en boekingen die niet via de website gedaan kunnen worden hoeven geen servicekosten te worden betaald.