Tarieven voor uw hond

Zowel op de veer- als op de snelboot is uw hond van harte welkom en mag hij gratis mee. U hoeft geen ticket voor uw viervoeter te boeken. 

 

Met uw hond naar Terschelling 

Op Terschelling mogen honden loslopen in het bos en op het strand. Op alle andere plekken moeten zij zijn aangelijnd. Broedende en rustende vogels zijn namelijk erg gevoelig voor verstoring. Eenmaal verstoord is de kans groot dat een broedende vogel niet meer terugkeert op het nest.

 

Met uw hond naar Vlieland

Op Vlieland mogen honden alleen in bos rondom het dorp en op het strand loslopen. Op alle andere plekken moeten zij zijn aangelijnd.

Met uw hond aan boord: 

  • Uw hond mag aan boord geen zitplaats innemen.
  • Honden reizen aangelijnd, tenzij ze in een mand, tas of bench worden vervoerd.
  • Aan boord van de autoveerboten zijn huisdiervrije zones voor passagiers met allergieën of angst voor honden. Deze worden aangegeven met bordjes en zijn niet toegankelijk voor honden.
  • Wanneer u met een van onze veerboten reist, raden wij u aan om met uw hond via de voetgangersbrug aan boord te gaan.
  • Op veerboot ms Midsland bereikt u via een trap de salon. Aan boord van dit schip is helaas geen lift aanwezig. Om die reden is dit schip wellicht minder praktisch wanneer u met uw hond reist. Bij stap 4 in het boekingsproces, kunt u zien welk schip de betreffende afvaart uitvoert.
Neem uw hond mee naar de eilanden
Neem uw hond mee naar de eilanden
Bekijk alle afvaarten