Waar wil je heen?
Datum heenreis
Datum terugreis
Kom genieten tijdens Here Comes The Summer
Kom genieten tijdens Here Comes The Summer

Here Comes The Summer

Here Comes The Summer, een voorproefje op het grotere Into The Great Wide Open. Een kleinschalig festival begin mei, als alles net weer een beetje groen is en er weer wat bloemen in bloei staan op en rondom De Bolder op Kampeerterrein Stortemelk.

Geniet van het intieme festival Here Comes The Summer

Here Comes The Summer biedt prima live muziek, een hapje en een drankje en een uitdagend kinderprogramma. De hele familie is dus welkom bij dit gezellige Here Comes the Summer festival op Vlieland. Kaarten worden uitsluitend via de website verkocht en gezien de grote belangstelling is het raadzaam om tijdig te reserveren. Dat geldt overigens ook voor de overtocht naar Vlieland, door je tickets online te boeken zodra je je kaarten voor het festival hebt, weet je zeker dat je plek hebt aan boord.

Here Comes The Summer 2016

We beginnen de zomer op Vlieland, we eindigen de zomer op Vlieland. Here Comes The Summer is kleinschalig en intiem, met De Bolder en het bospodium als enige twee podia. Alle tijd om over het eiland te struinen in de voorjaarsvakantie plus een bijzonder muziekprogramma, goed eten, danspartijen in de nacht en een eigenwijs kinderprogramma. In een prachtige omgeving ook nog.

Geniet op Vlieland van Here Comes The Summer
Geniet op Vlieland van Here Comes The Summer
Bekijk alle afvaarten