De Doeksen webshop

Aan boord van een van onze veerschepen of in winkel De Parlevinker in de vertrekhal in Harlingen vind je de leukste souvenirs. Goed nieuws voor iedereen die niet binnenkort met ons meevaart, een aantal unieke producten is nu te koop via onze webshop! Hieronder vind je een selectie van het aanbod.

 

Bezoek nu onze webshop.

 

Pluche Doekie

Onze mascotte Doekie is favoriet bij jong en oud en vaak te vinden aan boord van onze schepen. Haal nu je eigen superzachte knuffel Doekie in huis!

6,50

Bouwdoos van ms Willem Barentsz en ms Willem de Vlamingh

Bouw het ms Willem Barentsz of ms Willem de Vlamingh thuis na met de bouwsteentjes uit deze bouwdoos. Deze kleine steentjes zorgen voor een miniatuur replica van onze nieuwste schepen. Compleet met stickers en natuurlijk een bouwinstructie. Geschikt voor 8 jaar en ouder.

14,95

Kleurshirt met de schepen van Rederij Doeksen

Een uniek t-shirt om zelf in te kleuren. Welk schip vind jij het mooist? Je kunt kiezen uit ms Willem Barentsz, ms Willem de Vlamingh, ms Friesland of ms Vlieland. Kleur het t-shirt met de bijgeleverde stiften. Dit t-shirt zorgt voor eindeloos plezier, want na het wassen kan het shirt opnieuw ingekleurd worden! Verkrijgbaar in verschillende maten.

12,50

Duurzaam strandlaken Terschelling of Vlieland

Dit duurzame strandlaken bestaat uit 60% gerecycled katoen en voor 40% uit gerecycled plastic uit de zee. Zo wordt de plasticsoep in onze zeeën en oceanen verminderd. Door de aankoop van dit strandlaken steunt u The Ocean Cleanup.

Het strandlaken is verkrijgbaar met opdruk: "Terschelling sea you soon" of "Vlieland sea you soon".

16,75

Doekie Doeboek

Denk nog even terug aan de vakantie op Terschelling of Vlieland met dit leuke Doekie Doeboek voor de kinderen. Leuke spelletjes, raadsels en kleurplaten voor urenlang plezier.

3,00