. Boek een dagje Vlieland via de website door eenvoudig een ticket te boeken op de door u gewenste datum. Stap aan boord en laat de dagelijkse beslommeringen achter u. Als u het eiland goed wilt verkennen, dan is een fiets op het eiland zeker aan te raden. U kunt als u op het eiland aankomt een fiets huren, maar eenvoudiger is het boeken van een fietsdagarrangement. Door tijdens het boeken van uw tickets te kiezen voor dit arrangement, boekt u niet alleen uw overtocht, maar krijgt u tevens een voucher voor de fietshuur, een VVV-pakketje èn 10% korting op de horeca aan boord van de veerdienst. Zo heeft u alles in één keer geregeld om volop van het eiland te genieten.

Een dagje Vlieland is een belevenis op zich, want op Vlieland is alles net even anders dan thuis. Kom genieten van de mooie natuur, het strand, de bossen en de duinen. Een dagje Vlieland zorgt voor een opgeruimd hoofd en nieuwe energie.

Als u van uw dagje Vlieland wilt genieten is het aan te raden om de eerste veerboot naar Vlieland te nemen en de laatste sneldienst weer terug naar Harlingen. U heeft dan namelijk ongeveer 8 uur om op het eiland te besteden. Alle tijd om even uit te waaien en te doen waar u zin in heeft. Tot ziens op Vlieland.