Een dagje Terschelling is de ideale manier om er even tussen uit te gaan. Na zo’n dagje heeft u het gevoel alsof u een heel weekend weg bent geweest. En wanneer u vroeg op de boot stapt heeft u de hele dag om te genieten van dit mooie eiland.

Een dagje Terschelling plant u eenvoudig en snel via deze website: boek uw tickets en u kunt aan boord. Wanneer u van plan bent om het eiland per fiets te verkennen dan is het Fietsdagarrangement de ideale optie. Door dit arrangement te kiezen tijdens het boeken van uw tickets, krijgt u naast uw boottickets ook fietshuur, een VVV-pakketje èn 10% korting op de horeca aan boord van de veerdienst. Tegen een scherp tarief bent u op deze manier in één keer klaar voor uw dagje Terschelling.

Wanneer u op Terschelling bent heeft u verschillende manieren om de dag in te vullen. Fietst u het hele eiland over of wandelt u door de bossen? Gaat u genieten op het strand of pakt u een terrasje op West? Het kan allemaal en als u wilt zelfs allemaal in één dag. Als u namelijk de vroege afvaart kiest en de laatste afvaart terug heeft u ongeveer 8 uur om op het eiland te besteden. Genoeg tijd dus om een heerlijk dagje Terschelling te beleven.