Waar wil je heen?
Datum heenreis
Datum terugreis
Western Terschelling kom en geniet
Western Terschelling kom en geniet

Western Terschelling, het wilde westen op Terschelling

Beleef het wilde westen op Terschelling tijdens Western Terschelling. De winkelstraten van het dorp West op Terschelling worden volledig omgetoverd tot een Country & Western dorp. Geniet van Bluegrass en Country muziek, waag een dansje tijdens het linedancing en bewonder de prachtig uitgedoste paarden. Wandel over de gezellige markt tijdens Western Terschelling, doe mee met verschillende Westernspelen en uiteraard zijn er diverse Westerndemonstraties.

Beleef het wilde westen

Western Terschelling biedt voor iedere bezoeker wat wils, of u nu actief bezig wilt zijn of gewoon wilt genieten van de verschillende shows. West is het dorp waar u met de boot aankomt, dus u loopt zo vanaf de haven Western Terschelling binnen. Dat maakt dit evenement ook uitermate geschikt voor mensen die een dag naar Western Terschelling willen en de laatste boot weer terug nemen naar Harlingen.

Western Terschelling 2016

In 2016 is Western Terschelling van 8 t/m 10 juli 2016 met de dorpskern volledig in westernstijl. Live country- en bluegrass muziek door ongeveer 8 verschillende bands, overdag bij de vuurtoren en 's avonds in diverse horecagelegenheden. Linedance en workshops, spectaculaire paardenshows op het Groene Strand met als decor de zee en ondergaande zon, westernspellen zoals strobalen werpen en revolver vangen, een Westernmarkt, oude ambachten zoals een hoefsmid, een paardenoptocht in stijl, westernfilms in het theater en nog veel meer leuke activiteiten bepalen het beeld, en zorgen voor een gezellige sfeer in het dorp.

Kom genieten bij Western Terschelling
Kom genieten bij Western Terschelling
Bekijk alle afvaarten