Selecteer heenreis
Selecteer terugreis

Korting op uw overtocht én stageld!

Boek de Caravanactie en ontvang een forse korting op het totaalbedrag van uw overtocht met auto + kampeermiddel (caravan, camper of vouwwagen).

 

De Caravanactie is een samenwerkingsverband tussen diverse campings op Terschelling en Rederij Doeksen.

Actie

Werfbeurt ms Vlieland

Van 21 januari t/m 7 februari is ms Vlieland uit de vaart voor haar jaarlijkse groot onderhoudsbeurt. De afvaarten van en naar Vlieland worden in die periode uitgevoerd door ms Midsland. Omdat er op dit schip minder capaciteit is, raden wij u aan tijdig voor deze afvaarten te boeken.

 

Door periodiek onderhoud aan onze schepen blijven ze in uitstekende conditie en kunnen we uitval door technische storingen zo veel mogelijk beperken.

Tickets naar Terschelling en Vlieland online boeken

Boek snel en makkelijk online uw tickets en ga onbezorgd op vakantie. U kunt bij aankomst in Harlingen direct aan boord met uw uitgeprinte tickets of door het laten scannen van de digitale tickets op uw mobiele telefoon. 

 

Fijne reis!

Auto-actie: € 50 korting

Begin het nieuwe jaar met een heerlijke vakantie op Terschelling en ontvang nu € 50 korting op uw autoboeking!

 

De Auto-actie is geldig voor retourreizen met auto naar Terschelling van 1 februari t/m 31 maart 2019. De actie is dus óók geldig in de voorjaarsvakantie.

 

Bent u lid van ons Vaste Reizigersprogramma dan ontvangt u zelfs

€ 60 korting! 

Bouw nieuwe schepen

Momenteel worden er twee nieuwe, innovatieve LNG-schepen gebouwd voor Rederij Doeksen.

 

Kent u de website www.denieuweschepenvandoeksen.nl al? Volg de bouw, bekijk de foto's en lees het meest actuele nieuws over dit bijzondere project. 

Grand Café Promenade

In de veerterminal van Harlingen, met prachtig uitzicht over de veerhaven en de Waddenzee, bevindt zich Grand Café Promenade.

 

Geniet van een heerlijke cappuccino met carrot cake of een smakelijke high tea. De gerechten variëren van uitsmijters tot een puntzak dikke friet en van nachos bij de borrel tot een (h)eerlijke waddenburger als hoofdgerecht. U bent van harte welkom!

Geniet van Vlieland en Terschelling
Geniet van Vlieland en Terschelling