Selecteer heenreis
Selecteer terugreis
Coronamaatregelen: vergeet uw mondkapje niet!

De veerdienst wordt tot het Openbaar Vervoer gerekend. Daarom is het dragen van een mondkapje in de schepen verplicht voor personen van 13 jaar en ouder. Lees de informatie op de speciale coronapagina alstublieft aandachtig door voordat u op reis gaat. Welkom aan boord!

Boeken voor 2022

Vakantie, een weekendje weg of gewoon een dagje eiland?

 

Vanaf maandag 1 november (9.00 uur) kunt u overtochten boeken voor 2022.

Nu te koop: bouwdoos van ms Friesland en ms Vlieland

Bouw het ms Friesland of ms Vlieland thuis na met de bouwsteentjes uit deze bouwdoos. Deze kleine steentjes zorgen voor een miniatuur replica van deze schepen. Compleet met stickers en natuurlijk een bouwinstructie. Geschikt voor 8 jaar en ouder.

15,95

Collega gezocht

Rederij Doeksen werkt hard aan meer service, efficiency en gastvrijheid. Wij zijn regelmatig op zoek naar collega's die deze kwaliteiten ook hoog in het vaandel hebben. Momenteel zoeken wij kandidaten voor de volgende functies: 

 

  • Salarisadministrateur

 

 

Boek nu en wijzig uw boeking kosteloos

Wist u dat u een boeking bij Rederij Doeksen kosteloos kunt wijzigen? Wijzig uw boeking voordat de afvaart heeft plaatsgevonden, dan is dat altijd kosteloos voor afvaarten met hetzelfde tarief. Is het tarief hoger, zoals bij wijziging van veerdienst naar sneldienst, dan betaalt u alleen het verschil in tarief.

Rederij Doeksen biedt: groen varen

Rederij Doeksen vindt duurzaam ondernemen erg belangrijk. Bij de ontwikkeling en bouw van nieuwe schepen streven we naar milieuvriendelijke voortstuwingsmogelijkheden en materialen, ook gebruiken we led-verlichting en FSC-papier.

 

Draagt u het milieu ook een warm hart toe? Boek dan online bij uw bootticket een vrijwillige CO2-toeslag van 50 cent per enkele reis. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de reductie van CO2-uitstoot. 

Geniet van Vlieland en Terschelling
Geniet van Vlieland en Terschelling