Rederij Doeksen Veerdienst naar Vlieland en Terschelling
Reis naar Vlieland en Terschelling

Rederij Doeksen verzorgt uw overtocht per veerdienst en sneldienst van Harlingen naar de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland. Onze vloot bestaat uit comfortabele en moderne schepen, dus uw vakantie begint al aan boord van de boot! Onze gastvrije medewerkers staan dagelijks voor u klaar, mocht u vragen of hulp nodig hebben. Boek een retour voor de boot naar Terschelling of Vlieland of profiteer van een compleet arrangement of voordelig daltarief. Welkom op de Wadden!

In april zijn de omvangrijke werkzaamheden van Rijkswaterstaat aan de kade en op het terrein in Harlingen gestart. De werkzaamheden nemen een aantal maanden in beslag. Het doel is om de passagiers van en naar de eilanden weinig tot geen hinder te laten ondervinden tijdens de werkzaamheden. Via onze website houden wij u graag op de hoogte. Welkom aan boord!

Zo helpt u mee Terschelling en Vlieland te verduurzamen

Doneert u al € 0,50 per overtocht? Dat kan al sinds 2012 en tot nu toe kwamen deze donaties ten goede aan CO2-reducerende projecten in derdewereldlanden. Hiermee zijn hele mooie dingen gerealiseerd! Omdat de wens ontstond lokaal bij te dragen met donaties, is onlangs de stichting Klimaatfonds Terschelling Vlieland opgericht. Vanaf nu steunen we met uw bijdragen duurzame projecten op beide eilanden!

Wist u dat u een boeking bij Rederij Doeksen kosteloos kunt wijzigen? Wijzig uw boeking voordat de afvaart heeft plaatsgevonden, dan is dat altijd kosteloos voor afvaarten met hetzelfde tarief. Is het tarief hoger, zoals bij wijziging van veerdienst naar sneldienst, dan betaalt u alleen het verschil in tarief.