Boek direct

Boek uw bootkaartje naar de Waddeneilanden Vlieland en Terschelling 

Verzekerd zijn van een plek op de door u gewenste boot naar Terschelling of Vlieland: dat wil toch iedereen? Daarom boekt u uw tickets voordat u op reis gaat via onze website. Gemakkelijk thuis, vanuit uw luie stoel! De tickets ontvangt u per e-mail in uw mailbox, u print ze uit en neemt ze mee op reis. Naderhand toch nog iets wijzigen? Dat kan eenvoudig met uw persoonlijke inloggegevens.

0boek_tickets.gif

Nog meer voordelen van het online boeken:

  • U hoeft niet meer in de wachtrij bij de servicebalie, maar gaat rechtstreeks door naar de controle.
  • U boekt wanneer het ú uitkomt.
  • U betaalt geen servicekosten (à € 1,50)
  • U betaalt veilig met iDEAL (internetbankieren) of creditcard.
  • U geeft uw (mobiele) telefoonnummer op bij uw boeking, zodat wij u kunnen bereiken, mocht uw afvaart vertraagd zijn of uitvallen.

Handig om te weten: Om een geldige boeking te maken, is het belangrijk dat u uw boeking en betaling binnen 1 uur afrondt.

Telefonisch boeken
Wilt u liever telefonisch boeken? Ook dat kan! Neem dan contact op met ons Contactcenter via telefoonnummer 0900-3635736. Het Contactcenter is dagelijks geopend. U betaalt via een eenmalige machtiging of met uw creditcard. Het servicenummer kost € 0,70 per gesprek + de kosten voor het eventuele gebruik van een mobiele telefoon. Voor boekingen die telefonisch worden gemaakt, berekenen wij € 1,50 servicekosten.

Servicebalie
De balie in Harlingen, op Terschelling en op Vlieland is in ieder geval een half uur voor afvaart geopend, ook voor extra afvaarten. U kunt er contant, met PIN, Chip en met creditcard betalen. Voor boekingen die bij de balie worden gemaakt, berekenen wij € 1,50 servicekosten.

0toegangspoortjes4.jpg

vrij zonnigZondag, 20 April