Selecteer heenreis
Selecteer terugreis
De Terschellinger Filmdagen
De Terschellinger Filmdagen

Films kijken op bijzondere plekken

Terschellinger Filmdagen; optimaal genieten van alles wat Terschelling te bieden heeft. Beleef de mooiste films op bijzondere locaties op het eiland. In november is het dan heerlijk uitwaaien op het strand, smakelijk eten in één van de gezellige restaurants en kiezen uit het grote aanbod kwaliteitsfilms tijdens de Terschellinger Filmdagen.

 

Voor elk wat wils

Een lang weekend in november, van donderdag tot en met zondag, worden er tijdens de Terschellinger Filmdagen op diverse locaties een groot aantal films gedraaid. Drama, thriller, adventure, documentaires, Feel good films en nog veel meer. Films van eigen bodem, films uit andere delen van de wereld, allemaal uniek en allemaal het bekijken waard tijdens de Terschellinger filmdagen. Maak er een gezellig weekend van en boek een verblijf op het eiland of kom gewoon een dagje over.

Data 2018

In 2018 wordt van donderdag 15 tot en met zondag 18 november, 4 dagen lang alle bezoekers verrast met mooie films op bijzondere locaties.

 

Arrangement

Boek het Filmdagen Arrangement en maak het filmweekend helemaal compleet. Al vanaf € 94,- per persoon verblijft u 2 nachten op het eiland en beleeft u de Terschellinger Filmdagen volop. Wanneer u het Filmdagenarrangement boekt, heeft u de mogelijkheid om al vóór de start van de voorverkoop (zaterdag 3 november 10:00 uur) filmtickets te reserveren voor drie films die u absoluut niet wilt missen.

Kom genieten van de Terschellinger Filmdagen
Kom genieten van de Terschellinger Filmdagen
Bekijk alle afvaarten