Selecteer heenreis
Selecteer terugreis
De Terschellinger Filmdagen
De Terschellinger Filmdagen

Films kijken op bijzondere plekken

Terschellinger Filmdagen; optimaal genieten van alles wat Terschelling te bieden heeft. Beleef de mooiste films op bijzondere locaties op het eiland. In november is het dan heerlijk uitwaaien op het strand, smakelijk eten in één van de gezellige restaurants en kiezen uit het grote aanbod kwaliteitsfilms tijdens de Terschellinger Filmdagen.

 

Voor elk wat wils

Een lang weekend in november, van donderdag tot en met zondag, worden er tijdens de Terschellinger Filmdagen op diverse locaties een groot aantal films gedraaid. Drama, thriller, adventure, documentaires, Feel good films en nog veel meer. Films van eigen bodem, films uit andere delen van de wereld, allemaal uniek en allemaal het bekijken waard tijdens de Terschellinger filmdagen. Maak er een gezellig weekend van en boek een verblijf op het eiland of kom gewoon een dagje over.

Data 2019

In 2019 wordt al in de zomer een voorproefje gegeven van de Terschellinger filmdagen. Van zaterdag 3 tot en met vrijdag 9 augustus worden er een aantal heerlijke films ergens in de bossen en duinen vertoond. Om dan in de herfst van 2019, van donderdag 14 tot en met zondag 17 november, vier dagen lang alle bezoekers te verrassen met mooie films op bijzondere locaties.

Kom genieten van de Terschellinger Filmdagen
Kom genieten van de Terschellinger Filmdagen
Bekijk alle afvaarten