Waar wil je heen?
Datum heenreis
Datum terugreis
Kom genieten van de Terschellinger filmdagen
Kom genieten van de Terschellinger filmdagen

Terschellinger Filmdagen

Terschellinger Filmdagen, optimaal genieten van alles wat Terschelling te bieden heeft. Beleef de mooiste films op bijzondere locaties op het eiland. In november is het dan heerlijk uitwaaien op het strand, smakelijk eten in één van de gezellige restaurants en kiezen uit het grote aanbod kwaliteitsfilms tijdens de Terschellinger Filmdagen.

 

Beleef de Terschellinger Filmdagen

Een lang weekend in november, van donderdag tot en met zondag, worden er tijdens de Terschellinger Filmdagen op diverse locaties een groot aantal films gedraaid. Drama, thriller, adventure, documentaires, Feel good films en nog veel meer. Films van eigen bodem, films uit andere delen van de wereld, allemaal uniek en allemaal het bekijken waard tijdens de Terschellinger filmdagen. Maak er een gezellig weekend van en boek een verblijf op het eiland of kom gewoon een dagje over.

Terschellinger Filmdagen 2016

In 2016 wordt al in de zomer een voorproefje gegeven van de Terschellinger filmdagen. Van vrijdag 5 tot en met zondag 7 augustus worden er een aantal heerlijke films ergens in de bossen en duinen vertoond. Om dan in de herfst van 2016, van donderdag 17 tot en met zondag 20 november, 4 dagen lang alle bezoekers te verrassen met mooie films op bijzondere locaties.

Kom genieten van de Terschellinger filmdagen
Kom genieten van de Terschellinger filmdagen
Bekijk alle afvaarten