Kortingen

Tickets naar Terschelling of Vlieland 

Kortingen op tickets naar Terschelling of Vlieland zijn in veel gevallen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het Fietsdagarrangement. Hierbij heeft u naast het retourticket, ook de beschikking over een huurfiets, een pakket van de VVV op het eiland èn 10% korting op de horeca van Rederij Doeksen. Door dit arrangement te boeken bent u een stuk goedkoper uit en u heeft alles in één keer geregeld.

Acties en arrangementen

Wilt u gebruik maken van kortingen op boottickets, let dan goed op de aanbiedingen, arrangementen en acties op de website en selecteer de actie of arrangement wanneer u uw tickets boekt. Zo reist u niet alleen makkelijk maar ook voordelig naar Terschelling of Vlieland. Er zijn vaak ook kortingen mogelijk wanneer u langer op Terschelling of Vlieland wilt blijven en bijvoorbeeld een weekendje weg wilt. Regelmatig kunnen we leuke arrangementen aanbieden in samenwerking met hotels op de eilanden, waardoor u tegen een scherp tarief kunt genieten van deze Waddeneilanden.

Daltarief = 20% korting

Goedkoper reizen naar Terschelling en Vlieland in de zomerperiode? Het daltarief betekent goedkoper reizen naar Terschelling en Vlieland tijdens de zomerperiode bij Rederij Doeksen. In de daluren krijgt u maar liefst 20% korting op het normale tarief voor personen, auto’s en fietsen. Zo kunt u met dit daltarief een stuk voordeliger op vakantie. Bekijk hier de daluren.

Vaste Reizigers Programma

Reist u regelmatig naar Vlieland of Terschelling en wilt u het hele jaar door met 20% korting reizen op de veerdienst? Dan is het Vaste Reizigers Programma van Rederij Doeksen echt iets voor u! Voor € 17 per twaalf maanden profiteert u van verschillende voordelen.

 

 

Cadeaubonnen

Met een cadeaubon van Rederij Doeksen geeft u ontspanning op één van de eilanden cadeau. Deze cadeaubon is in te wisselen voor (korting op) een overtocht naar Terschelling of Vlieland. Zo kan de ontvanger een heerlijk dagje uitwaaien of een lang weekend genieten van het eiland naar keuze.

Geniet met korting van de eilanden
Geniet met korting van de eilanden
Bekijk alle afvaarten