Waar wil je heen?
Datum heenreis
Datum terugreis
Geniet van de eilanden met het Waddenretour
Geniet van de eilanden met het Waddenretour

Waddenretour

Genieten op Terschelling en Vlieland doe je natuurlijk met een Waddenretour van Rederij Doeksen en Arriva. De eilanden waren nog nooit zo dichtbij. Ga uitwaaien op het strand, ervaar de bossen en de duinen, kom fietsen over het eiland of heerlijk lunchen en dineren in één van de vele restaurantjes.

 

Door een waddenretour te boeken bij Rederij Doeksen kiest u voor een voordelig 'trein-bootkaartje'. Reis vanaf Leeuwarden, Groningen of Sneek met de trein naar Harlingen Haven en stap aan boord van de veerboot naar Terschelling of Vlieland. 

Tarieven Waddenretour 2017

 

 

Leeuwarden -

Harlingen

Groningen -

Harlingen

Sneek -

Harlingen

Volwassene € 35,50 p.p. € 51,00 p.p. € 42,50 p.p.
65+ € 33,50 p.p. € 49,00 p.p. € 40,50 p.p.
4 t/m 11 jaar Terschelling € 17,00 p.p. € 25,00 p.p € 20,50 p.p.
4 t/m 11 jaar Vlieland € 18,50 p.p. € 26,50 p.p. € 22,00 p.p.

  

Tarief (retour veerdienst) is inclusief toeristenbelasting maar exclusief eventuele sneldiensttoeslag van € 6,75.

Boeken

Online boeken

Deze kortingsactie kunt u vooraf online boeken. Vergeet niet tijdens het boeken de actie te selecteren bij 'Arrangementen'.

 

Telefonisch boeken

U kunt ons ook bellen. We zijn bereikbaar via telefoonnummer 088 - 9000 888 (lokaal tarief). Voor boekingen die telefonisch worden gemaakt, berekenen wij € 1,50 servicekosten.

De actie kunt u niet bij de balie of kaartautomaat boeken. 

Klimaatneutraal reizen

Het Waddenretour is een samenwerking tussen Rederij Doeksen en Arriva. Door het aanbieden van het Waddenretour hoopt Rederij Doeksen meer passagiers te stimuleren gebruik te maken van het OV. Hierdoor wordt de uitstoot van o.a. CO2 beperkt en dit past bij de groene doelstellingen van het bedrijf.

Passagiers die hun bootreis klimaatneutraal willen maken, doen dit door een vrijwillige toeslag van € 0,50 bij te boeken. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de projecten van het FairClimateFund. Sinds de start van de samenwerking met het FCF in 2012 hebben meer dan 313.000 passagiers hun bootreis bij Rederij Doeksen klimaatneutraal gemaakt. Doeksen doet zelf mee door het jaarlijks compenseren van 5.000 overtochten van haar medewerkers. 

Boek nu uw Waddenretour

Belangrijk om te weten

  • Het Waddenretour is alleen boekbaar voor retourreizen.
  • U ontvangt geen ticket voor de trein: de bevestigingsbrief + e-ticket van Rederij Doeksen samen, is het treinticket. In de trein kan er gevraagd worden naar een geldig identificatiebewijs.
  • Fiets niet inbegrepen. Bijboeken van een fiets is mogelijk, vergeet in dat geval niet ook een fietsticket bij Arriva te kopen.
  • De heen- en terugreis hoeven niet op dezelfde dag plaats te vinden.

Algemene voorwaarden

  • U kunt uw geboekte afvaart probleemloos annuleren, voordat de geboekte afvaart heeft plaatsgevonden. U kunt annuleren via de website, telefonisch en bij debalie. Annuleringen die wij per e-mail ontvangen, worden niet in behandeling genomen.
  • Het Waddenretour is alleen geldig op het treintraject van Leeuwarden/Groningen/Sneek naar Harlingen.
  • Het Waddenretour is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties en/of kortingsregelingen.

     Bekijk wijzigings-en annuleringsvoorwaarden