Waar wil je heen?
Datum heenreis
Datum terugreis
Kom genieten op Terschelling en Vlieland
Kom genieten op Terschelling en Vlieland
Sas brug Harlingen langdurig gestremd

De Sasbrug bij Harlingen is vanwege een defect gestremd voor voetgangers en fietsers. De brug staat wel open voor de scheepvaart.

 

Reizigers tussen het treinstation Harlingen-Haven en de veerterminal van Doeksen worden omgeleid via de Havenbrug en de Prins Hendrikbrug. Houd rekening met extra reistijd. 

Hoe gaan onze nieuwe schepen heten?

Hoe gaan onze nieuwe schepen heten? Misschien heb jij wel een héél goed idee! Doe mee met onze namenwedstrijd en stuur je naam in vóór 7 maart a.s. Deelnemers maken kans op een mooie prijs!  

Ms Zeehond

Als aanvullende service op de dienstregeling vaart ms Zeehond op een aantal gezette tijden van en naar Vlieland en Terschelling. Ms Zeehond is een waddentaxi en heeft een capaciteit van maximaal twaalf personen. De waddentaxi is uitgerust met comfortabele stoelen, koffie- en theefaciliteiten en voldoende ruimte voor meegebrachte bagage.

Winterdeal: tweede driegangen keuzemenu gratis!

Kom genieten bij Grand Café Promenade, het tweede driegangen keuzemenu is nu helemaal gratis! Lees de voorwaarden en gebruik bij het online reserveren de code ”winterdeal” in het opmerkingenveld.

Geniet van Vlieland en Terschelling
Geniet van Vlieland en Terschelling