Maak een groepsboeking

Onder een groep verstaan we 15 mensen of meer, die zowel de heen- als de terugreis gezamenlijk reizen. Groepen kunnen gebruik maken van aantrekkelijke tarieven.

Naar de groepstarieven

Een groepsboeking maken
Het maken van een groepsboeking kunt u online, telefonisch of via de servicebalie regelen. Houd er rekening mee dat er altijd direct betaald dient te worden. Telefonisch kan dit met creditcard of via een eenmalige machtiging.  

Heeft u een groepsboeking gemaakt? Let op: via uw e-mail ontvangt u van ons een bevestiging. Uw reisdocument (groepsvoucher) kunt u, tegen inlevering van deze bevestiging, afhalen bij de servicebalie in de vertrekterminal te Harlingen. De servicebalie is iedere dag in ieder geval een half voor voor afvaart geopend.

Een paar aandachtpunten over het reizen met een groep:

  • De groep reist zowel op de heen- als op de terugreis gezamenlijk. Personen uit de groep kunnen niet los op het groepsticket reizen. Wanneer personen uit de groep eerder of later terug reizen, dient u een nieuw ticket voor een enkele reis te kopen. De bestaande groepsboeking kunt u in dit geval alleen telefonisch wijzigen. 
  • Tot uiterlijk een half uur voor vertrek kan het aantal reizigers van de groep gewijzigd worden bij de servicebalie in de veerterminal te Harlingen.
  • Reizigers afmelden kan, maar er moet voor minimaal 15 personen betaald worden. Reizigers bijboeken kan als hiervoor plaatsen beschikbaar zijn. 
  • Ook groepen kunnen met de sneldienst reizen. U betaalt hiervoor dan wel (per persoon en per enkele reis) de toeslag van de sneldienst. 

Huisregels voor groepen
Gaat u als begeleider met uw groep een overtocht maken met één van onze veerboten? Om de overtocht voor álle opvarenden zo plezierig mogelijk te laten verlopen, volgen hier enige huisregels (pdf-bstand) die gelden aan boord.

licht bewolktZaterdag, 27 Augustus